MAALATTU MAKUUHUONE+KILPAILU!

20.4.2016


Jotkut teistä ehkä muistavatkin minun suunnitelleen jo iät ja ajat meidän makuuhuoneen maalaamista hitusen pehmeämpään sävyyn. Sain lopullisen sysäyksn homman aloittamiselle, kun pääsin mukaan Tikkurilan yhteistyöhön. Kohteeksi valitsin tietysti makuuhuoneen, joka oli odotellut tätä hetkeä.

Maalisävyn valinta ei ollut vaikea. Olin päättänyt väriksi jonkinmoisen harmaan. Tartuin Tikkurilan Color Now 2016 värioppaaseen ja sieltä löysin vaivattomasti meille sopivan harmaan sävyn. Päädyin lämpimään saven sävyiseen harmaaseen, värin nimi on Laasti. Harmaissa väreissä on hieno ominaisuus - niiden sävy vaihtelee valon mukaan. Kirkkaalla auringonpaisteella seinät ovat vaaleat ja illalla hämärässä kauniin tunnelmalliset. Pidän Laasti-sävyssä myös sen ruskehtavaan taittavasta fiiliksestä. Meillä on paljon hiekan sävyjä kotona ja tämä harmaa istuu siihen värimaailmaan loistavasti. Makuuhuoneen tunnelma liukuu muuhun kotiin saumattomasti. 
Valkoinen makuuhuone on raikas, mutta koska meidän sisustus on yksinkertainen, tuo harkittu seinäväri siihen hurjasti syvyyttä ja mielenkiintoa. Voit kurkata aikaisemman makuuhuone-esittelyni esimerkiksi tästä postauksesta. Kokeilin näihin kuviin yöpöydille valkoisia valaisimia, ne nousevatkin nätisti esille harmaita seiniä vasten. Kokeilin myös erilaisia tehostevärejä tyynyjen muodossa. Vaaleanpunaisen setin ennätin jo esitellä tässä postauksessa. Näissä kuvissa puolestaan testaan vihreää tehosteväriä, näyttää minusta todella kivalta. Harmaassa on se hyvä puoli, että siihen voi yhdistää mielensä mukaan mitä tahansa. Tällä hetkellä huoneen sisustus on vielä kesken. En ole raaskinut ripustella seinille vielä muuta kuin peilin. Senkin kehyksen muuten maalasin valkoiseksi, tuli paljon parempi.


Nautin tosi paljon remonttifiiliksestä ja maalin tuoksusta. Tässä projektissa tuli taas huomattua, kuinka vaivaton tapa maalaus on päivittää ja uudistaa kotia. Sen tuoma "uuden" tuoksu on jotenkin koukuttavaa. Meillä meni yksi ilta aikaa kun toteutimme tämän uudistuksen. Siirsimme pienet huonekalut pois tilasta ja suuret kokosimme huoneen keskelle. Sitten vain ryhdyimme työhön ja saimme jo muutaman tunnin kuluttua ihmetellä valmista lopputulosta. Seinämaaliksi valitsin mattapintaisen Harmonyn, se tekee seiniin kauniin samettisen pinnan. Voit kurkata meidän makuuhuoneen työohjeet Tikkurilan sivuilta tästä.
 
Makuuhuone saa olla vielä hetken aikaa rauhallisessa ja aika somistamattomassa tilassa. Minusta on ihana nauttia vastamaalatusta fiiliksestä ja pienestä keskeneräisyydestä. Annan ajatusten lentää ja pohdin mitä lisäilen tunnelmaa luomaan; hankinko sängynpäädyn tai verhot, mitä kiinnitän seinille, mikä on oikea tuoli tilaan jne.

 KILPAILU:

Tästä nopeasta ja onnistuneesta projektista innostuneena haastan teidätkin kokeilemaan kodin piristämistä maalaamisella. Saan arpoa lukijoideni kesken yhden 100 €:n arvoisen Tikkurilan maalilahjakortin. Olisi kiva kuulla mitä te maalaisitte kotonanne!


KILPAILUN OHJEET

Palkinto: 
100 € Tikkurilan maalilahjakortti

Kilpailu alkaa heti ja päättyy 27.4.2016 klo 24.00. 

Osallistu: 
Kommentoi tähän postaukseen mitä sinä haluaisit maalata kotonasi seuraavaksi

Muista jättää kommenttiin meiliosoitteesi, näin saan sinuun yhteyden mahdollisen 
voiton sattuessa kohdallesi. Kilpailun säännöt löytyvät vielä tästä.

Onnea arvontaan! 

KILPAILU PÄÄTTYNYT!

"kaupallinen yhteistyö Tikkurila"


117 comments

 1. Juuri asunnon ostaneena tämä arvonta on enemmän kuin ajankohtainen! Koko kämppä kaipaa uutta maalia seiniin. :)

  elinanrm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Minäkin maalaisin varmasti makuuhuoneen ☺️
  sara.nyman6@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tuulikaapin ja eteisen! karjalainen.miia@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Meillä ei ole niinkään ajankohtainen asia seinien maalaus, mutta kalusteiden maalaus kylläkin. Olemme asuneet talossamme reilu kaksi vuotta ja silloin tehdyt valinnat miellyttävät edelleen. Tai, jos tarkemmin miettii niin kyllä löytyy seinien maalausta, sillä meillä on keittiön välitila maalattu, ja siihen tullut jotain jälkiä, jotka eivät ole lähteneet pois. :) Mutta työn alla on tällä hetkellä pari huonekalua ja piano, joka on jo onneksi loppusuoralla. Eli maalattavaa löytyy vähän joka lähtöön. :)
  anna.ju@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Lastenhuoneen muutos teinipojan huoneeksi :) -kati-

  VastaaPoista
 6. Makuuhuone taitaisi valikoitua remottikohteeksi täälläkin.
  olivia@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Maalaisin eteisen yhden seinän, jolla on myös naulakkosyvennys. Vaaleampi sävy toisi lisää valoa. ullay@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Oi mikä ihana kisa! Vaaleanpunainen seinä pojille sopivaksi, neljän vanhan jakkaran maalaus ja kaiuttimien mustaksi muuttaminen. Siinä näin alkuun puuhaa :)

  Athomeornot@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Tytön huoneen, joka nyt kaamean värinen. Väri valinta ei mennyt ihan nappiin. maikkivaan@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Maalattavaa riittäisi uudessa kodissa. Tämä lahjakortti tulisi enemmän kuin sopivaan aikaan. :) Varmaan makuuhuone olisi se huone, jonka seinät saisivat vähän väriä.
  ankku.k(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Olohuone! T. Mymme81@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Onpa kaunis sävy, ihanan lämmin harmaa! Mulla on suunnitteilla ruokasalin seinän maalaus, mutta onneksi hommalla ei ole kiire ;)

  VastaaPoista
 13. Kaunis sävy tuo laasti. Olen maalannut talossamme kaikki seinät, ovia, lattiaa... väriä vaihtamalla tulee helposti uutta. Makuuhuone kaipaisi nyt uutta väriä.

  VastaaPoista
 14. Kaunis sävy ja sopii teille just eikä melkein. Kuopuksen huoneen yksi seinä pitäisi palauttaa tapetista maalipinnaksi, samoin olohuoneessa myös yhden seinän muutos on ollut remppalistalla.

  VastaaPoista
 15. Loistava sävy! Meillä kotona olohuoneen tehosteseinä kaipaisi ehdottomasti päivitystä.
  hanna_lappalainen@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Eteisen oranssin kaappi toivoo pehmeää pinkkiä taustakseen.

  VastaaPoista
 17. Maalaisin kuistin, se on tällähetkellä kauniin harmaa, mutta sinne voisin valita jonkin rohkeamman värin.

  VastaaPoista
 18. Meillä maalausta kaipaisi eteinen! Kaunis sävy tuli makuuhuoneeseenne. Hheino@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Tytön huoneen maalaisin ehkä seuraavaksi, löytyisi kyllä montakin kohdetta.

  VastaaPoista
 20. Eteinen ja keittiö, ulkona terassin kaiteet. Kauniin sävyn olet löytänyt!
  MiraX

  VastaaPoista
 21. Maalaisin uuden kodin lattiat upean harmaiksi. Mukana ollaan! viiu@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Mäntyportaat pitäisi saada maalattua, samoin portaikon seinä.

  VastaaPoista
 23. Olen talven mittaan maalaillut lähes koko asunnon, vielä olisi lasten huone maalaamatta. Maalaan lähes vuosittain jonkun osan kodistani, tykkään siisteistä seinäpinnoista :) vilkku07@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Meillä lapset vaihtoivat huoneita keskenään ja pojan huoneen tehosteseinä pitäisi maalata. Se on tyttöjen jäljiltä vielä pinkki. ojala587@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Eteisen seinät on tarkoitus maalata tulevana kesänä, joten lahjakortti olisi tervetullut :)sari.lipponen@gmail.com
  -Sari-

  VastaaPoista
 26. Maalaisin listat ja ovenpielet.

  Virve

  VastaaPoista
 27. Muutan luultavasti pian äitini asuntoon. Hän on itse sinne muuttanut juuri, mutta haluaa muuttaakin toiseen asuntoonsa, jota ei ole saanut myytyä.Hänellä on pakonomainen tarve aina maalata tai tapetoida asuntonsa. No, ikää on kohta 80 ja näköjään hänen juuri keltaiseksi maalaamansa seinä olikin jäänyt keskeneräiseksi hänen huomaamattaan. Maalaisin ainakin sen uusiksi, vaalea keltainen ei jostain syystä sovi minulle asunnoissa. Eteisessä on vihreä(!), mikä on aika tumma väri ja hiukan huolimattomasti maalattu, mutta ehkä sen jätän... Sitten kun huonekalut ovat poissa näkee, mitä muuta tarvitsee tehdä. Ainakin makuuhuoneen seinä tarvitsee vaalean maalin, seinässä reikiä edellisen asukkaan jäljiltä.
  Oonjustiina(a)gmail.com
  Justiina

  VastaaPoista
 28. Meillä muutosta kaipaa erityisesti sauna - sekä seinät että lauteet. Teknisesti kyse ei ole maalaamisesta, jos saunan käsittelisi esim. saunavahalla, mutta Tikkurilalta löytyisi tähänkin sopivat tuotteet. Mukana arvonnassa!
  Elisa (elisa.korniloff(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Maalaisin molemmat lastenhuoneet. -Anu
  (markkanen.anu@gmail.com)

  VastaaPoista
 30. Makuuhuoneen maalaus on ollut minullakin mielessä jo kohta 3 vuotta, apua... Nyt olen päättänyt v i h d o i n k i n toteuttaa suunnitelmani. Värisävy on jo onneksi valittu, että sitä ei tarvitse muhitella seuraavat 3 vuotta :) Toivottavasti arpaonni suosii!

  //MiiaK
  miia.katriina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Jos aivan rehellisiä ollaan niin kotimme kaikki seinät kaipaisivat freesausta, mutta jos pitää valita vain yksi kohde, niin lasten huoneet ehdottomasti!!!

  VastaaPoista
 32. kaikki seinäpinnat kaipaisivat freesausta maalin muodossa.
  martsiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Tosi kaunis lopputulos! :) Koetan onneani, koska toukokuun isyyslomalla olisi tarkoitus saada mies maalauspuuhiin lastenhuoneessa, tämä tulisi siis juuri sopivaan saumaan :) skandilinjalla(a)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Tämä osui kuin nenä päähän, sillä olemme juuri aloittaneet olohuoneen remontoimisen,
  katto oli vanhaa puunväristä paneelikattoa ja maalautimme sen juuri valkoiseksi. Seuraavaksi olisi tarkoitus alkaa repimään tapetteja pois ja vaihtaa maali seinään. Olen jo valinnutkin itse asiassa värisävyn Tikkurilan maaleista ja väri on Tenho H426. Tällä kaikella on kyllä se seuraus, että seuraavaksi on menossa vaihtoon parkettilattia, ja siihen olen valinnut harmaan laminaatin...Remontointi on ihanaa..
  Ihana tuo makuuhuoneenne..

  VastaaPoista
 35. Me myös ostettiin uusi asunto muutama kuukausi sitten, nyt on keittiökaapit maalattu, seuraavaksi tartutaan maalisiveltimeen väliovien tai lattian kanssa, en ole vielä päättänyt kumpi tehdään ensin! :-)

  VastaaPoista
 36. Todella kaunis lopputulos teillä! Meillä olisi tarkoitus uudistaa pojan huonetta maalaamalla. Siniset seinät saavat väistyä vaaleamman harmaan tieltä:)

  VastaaPoista
 37. Olen suunnitellut seuraavaksi maalausprojektiksi olohuone/keittiön.

  VastaaPoista
 38. Haluaisin maalata vaikka mitä! Ensimmäiseksi eteisen tuolla kauniilla harmaalla.

  Marita

  VastaaPoista
 39. Minä maalaisin yhdistetyn olohuone-keittiö tilan. Ne on viimeiset kymmenen vuotta olleet valkoiset mutta nyt ajattelin maalata toisen puolen seinistä harmaaksi. Juuri tuota samaista laasti väriä olin kaavaillut. Hieman samaa sävyä olen käyttänyt tehosteena esim. vessassa ja makuuhuoneen yhdellä seinällä enkä ole kymmeneen vuoteen väriin kyllästynyt. Muita värejä on päälle maalattu vuosien aikana.

  Minna

  VastaaPoista
 40. Maalilahjakortti tulisi tarpeeseen, sillä meillä on parin viikon päästä alkamassa uuden kodin pintaremontti! Maalia kuluu siis rutkasti kun tarkoitus on uudistaa keittiö, olohuone ja kolme makuuhuonetta. Valkoista on pääasiassa tulossa ja ehkä makuuhuoneisiin muutakin väriä!

  hanna.hotanen@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Meillä pitäisi kuistin lattiaa maalailla.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Meillä pitäisi kuistin lattiaa maalailla.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Kuinka ollakaan, ihana valkoisen sävy Paperi näyttikin uuden asuntoni seinissä tunkkaisen kellertävältä! Mikä hirveä pettymys. Testasin pikkupurkilla sävyttämätöntä Lumi-maalia, ja se on täydellinen hohtavan valkoinen. Nyt siis pitäisi maalata koko asunto Lumilla. Remonttimiehet heittivät Paperi-sävyn maalipurkin pois, joten en voi edes vedota Tikkurilan väritakuuseen.
  nhelia(at)netti.fi

  VastaaPoista
 44. Maalaisin uutta ilmettä varmaankin toiseen makuuhuoneeseemme. Valkoinen on kyllä aina hyvä, mutta jotenkin tuntuu, että sen aika on nyt ohi. Joku metsän vihreä sävy piristäisi kummasti tilaa tai pehmeä harmaakin olisi hyvä valinta.
  nina.henttinen@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Wc on meillä vielä remontoimatta, kalusteet on jo hommattu mutta maalit puuttuu :) erika.naykki@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Laasti on kyllä kaunis sävy ja näyttää hyvältä makuuhuoneenne. Tytön huoneen remontti on tulossa ja sinne tarttis maalia :) yms.

  VastaaPoista
 47. Olen entisöinyt vanhaa tuolia ja se kaipaisi maalia :)

  huuhkajarocks (at) gmail.com

  VastaaPoista
 48. Kaunis tuli makkarista! Minä maalaisin olohuoneen seinät seuraavaksi. katja.suominen@kaarina.fi

  VastaaPoista
 49. Lattialistat ovat kuluneet, joten maalaisin ne ensimmäiseksi.
  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 50. Saattaisin maalata yläkerran aulaa tai lasten sängytkin kaipaisivat uutta maalikerrosta... elisakin83@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Eteinen kaipaisi meillä kovasti uutta maalia =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Eteinen kaipaisi meillä kovasti uutta maalia =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Myös meillä makuuhuone saisi uuden värin ja taitaapa suti mennä samaiseen Tikkurilan Laasti purkkiin:) Myös terassin valkoiset kaiteet tarvitsevat kevätmaalauksen. Mukaan arvontaan! leilavahanen@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Keittiön seinä odottaa maalausta ennen kevään juhlia. Mukana arvonnassa. Maria.
  marjoh.mut@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Maalaaminen on niin mukavaa, keittiö kaipaisi uutta maalia .
  Reettaross2@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Keittiön seinät maalaisin uudelleen ranskalaisella harmaalla. Koko tila, seinät ja katto on maalattu samalla sävyllä ja harmikseni olin liian varovainen. Maalaisin ne nyt tummemmalla. Maalaisin myös kaikki ovet ja lattialista tummanharmaalla.

  VastaaPoista
 57. Hei ihana sävy makuuhuoneessa,meillä keittiön seinät kaipais kovasti maalia,on asuttu 12 vuott niin näkyy aika.

  VastaaPoista
 58. Ihanan näköinen makuuhuone. Meillä on juuri menossa koko talon maalausprojekti eli maalattavana olisi kaikki pinnat sisältä ja ulkoa eli näistä jokin huone ym olisi kohteena.

  VastaaPoista
 59. Olkkarin seinät menisi uusiksi :)

  Onnenhippuja@suomi24.fi

  VastaaPoista
 60. Nyt osuis voitto juuri oikeaan aikaan. Työhuonetta ollaan täällä muuttamassa pienen tytön huoneeksi ja sinne kaivattaisiin seinille jotain hempeämpää sävyä. Suunnitelmat ovat valmiit, mutta toteutusta vielä uupuu.

  VastaaPoista
 61. Nyt osuis voitto juuri oikeaan aikaan. Työhuonetta ollaan täällä muuttamassa pienen tytön huoneeksi ja sinne kaivattaisiin seinille jotain hempeämpää sävyä. Suunnitelmat ovat valmiit, mutta toteutusta vielä uupuu.

  VastaaPoista
 62. Oi, tuolla summalla saisi niin paljon maalia, että niillä maaleilla maalaisi kaikki pienehkön asuntoni seinät! Ole niin kiltti ja arvo voitto minulle. :)
  laurilamin(at)gmail.com

  VastaaPoista
 63. TuulaK: Olohuoneessa vois yhden seinän maalata.

  VastaaPoista
 64. Meillä ois tarve maalata makuuhuoneen seinät uusiksi :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Kauniilta näyttää kuten aina! Meillä on meneillään 70-luvun talon remontti ja kakki seinät kaipaisivat maalia pintaan. anne.pahlman@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Meillä on eteisessä ihan nätit, mutta jonkun pienen taiteilijan "käsittelemät" tapetit. Pikkasen voisi uusia... keittiön välitilan laattoja voisi myös piristää :) anni.sarva@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Lasten huoneet kaipaisi kovin uutta sävyä pintaan, ja projektia suunniteltu kesän alkuun joten oikein tulisi tarpeeseen :)) ihana sävy makkarissanne:) tanja.kukkonen@netikka.fi

  VastaaPoista
 68. Yläkerran makkarit. Juuri maalasin ensimmäistä kertaa elämässäni ja voin sanoa, että harjoitusta vaatii, mutten luovuta! :) -Lotta

  VastaaPoista
 69. Ihana tuo Laasti maalin sävy!!! Minä maalaisin ensimmäisenä olohuoneen ja portaikon seinät. mepetsu@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Hyvältä näyttää! Meidän kylppäristä löytyy samaa sävyä Lujalla maalattuna. Nyt maalaisin mielelläni meidän keittiön puulattian.
  pilviraitti@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Ollaan juuri muuttamassa ja väriä saisi olohuoneen seinät! :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Kyllä tuo eteinen maalia kaipaisi, joku ihanan haalean harmaa olis kiva ja valoisa

  VastaaPoista
 73. Pari baarijakkaraa kaipaa pinkkiä pintaan, joten se on seuraava projekti.
  minna.jyryla@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Kodinhoitohuone kaipaa kipeästi raikastusta :-)
  johkulainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 75. Me ostettiin kumppanin kanssa ensimmäinen yhteinen oma koti ja siellä olisi tarkoitus uusia lattiat ja seinät kokonaan. Eli maalattavaa kyllä riittäisi :) Talosta löytyy ruma, liian tumma tiiliseinä, mutta ajattelin antaa seinälle mahdollisuuden ja kokeilla maalin kanssa white washed tekniikkaa, jos sillä saisi tiiliseinän ilmeen vaaleammaksi säilyttäen kuitenkin tiilimäisen ulkoasun.

  hemulio@hotmail.fi

  VastaaPoista
 76. Eteisen seinät maalaisin. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 77. Kodinhoitohuoneessa on ihanan pirteä keltainen, muttei se auta mua viihtymään siellä ja viikkaamaan pyyhkeitä. Josko vihreä auttais ;)

  VastaaPoista
 78. Makuuhuoneen uusi seinä saisi ansaitsemansa sävyn. Ehkäpä jopa saman kuin sinun valitsemasi.

  Tuominenkaisa @ gmail.com

  VastaaPoista
 79. Makkarin seinät maalaisin minäkin! Tuo sävy on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 80. Makuuhuone pitäisi täälläkin laittaa kuntoon. Nyt kun tyttäremme on jo täyttänyt vuoden, tuntuu että nyt olisi enemmän aikaa laittaa koti viihtyisäksi (piha on ihan pahuuden vallassa ja sekin kaipaa hoitoa ��).
  heini_maria_saarinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Saarimökkini kaipaisi uuden ilmeen muuttumalla punaisesta tuvasta modernin tummaksi ja tyylikkääksi! Tähän kaipaisin Tikkurilan apua! ❤ myrskyluodonmaikki@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Makuuhuoneen maalaisin myös minä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 83. Maalaisin mun pönttöuuni punaiseksi :) Tikkurilan granaattiomena sävy <3
  Simone0509@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Tapetointi ja maalausurakka tiedossa tässä kesän alussa. Makuuhuone ja työhuone saavat uuden ilmeen! :)
  iina.mononen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 85. Ihana makkarin maalaus, tosi onnistunut :) meillä iso remppa, yli 2v tehty, vieläkin käynnissä ja maalauskohteeni olisi vanha alakerta, tarkemmin saunanviereinen oleskelutila ja sen viereinen askartelutila myös.
  Laura sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 86. Jo vuoden harkinut olohuoneen seinän maalaamisen
  villikainen.diana@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Jo vuoden harkinut olohuoneen seinän maalaamisen
  villikainen.diana@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Maalaisin pikkuvessan seinät :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Mun uusi ihana walk in closet odottaa tummaa lähes mustaa maalia seiniinsä. T.Päivi M

  VastaaPoista
 90. Teini pojan kamari kaipaa päivitystä..tällä hetkellä seinät tapetilla ja vihreän sävymaailma. Poika toivoo harmaan sävyjä seinään .
  T.Virpi vgasstrom@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Uuden kodon makkari ja lastenhuone kaipaavat tehosteseiniä. (heidivaris@hotmail.com)

  VastaaPoista
 92. Maalaisin takan harmaaksi. Nyt on värinä terra.
  riikka.vahatorma@gmail.com

  VastaaPoista
 93. "Laasti" on todella kaunis sävy. Omassa kodissa sisämaalaus on antanut odottaa itseään jo 11 vuoden! ajan. Nyt siitä ei pääse yli eikä ympäri. Haasteena avara olohuone korkeine kattoineen ja näkymä yläkerran portaikkoon ja seiniin. Osaavalla värien käytöllä kokonaisuudesta saisi mahtavan. Itseltä se visuaalinen taito puuttuu vaikka tiedänkin tarkkaan mistä pidän ja mistä en. Ystävällisin terveisin paivilaaksonen1@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Viimeistelisin tyttären huoneen maalaamalla seinät herkän puuterin sävyiseksi. Marsu

  VastaaPoista
 95. Olemme asuneet tässä nykyisessä talossamme jo yli vuoden, mutta kaikki seinät ovat edelleen valkoiset eli maalattavaa riittää :D Varmasti aloitamme ensimmäisenä makkarista ja lastenhuoneesta maalausprojektin :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Olemme asuneet tässä nykyisessä talossamme jo yli vuoden, mutta kaikki seinät ovat edelleen valkoiset eli maalattavaa riittää :D Varmasti aloitamme ensimmäisenä makkarista ja lastenhuoneesta maalausprojektin :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Makuuhuone meilläkin odottaa maalausta. Laasti olisi ihana väri!
  Piav819@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Keittiö ja eteinen pitäisi maalata ja ehkäpä makkarikin ellen sitten innostu laittamaan sinne tapettia :)
  sefinen7@netti.fi

  VastaaPoista
 99. Meillä maalataan seuraavaksi ikkunapuut (sisältä) sekä terassin ja parvekkeen kaiteet.
  Kaunis harmaa! Tuotahan voisi miettiä meillekin ;)

  VastaaPoista
 100. Yläkertaan menevät rappuset ja seinät :) suvi.lehto1@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Tuleva lastenhuoneen seinä kaipaisi jotain lämpimämpää sävyä, kuin valkoista. tiinataipalus@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Minä haluaisin maaleilla yllättää vanhempani ja maalata heidän makuuhuoneensa seinät. Ne on taidettu maalata viimeksi silloin, kun olin lapsi. Siniselle voisi sanoa jo hyvästit. :) lillija@luukku.com

  VastaaPoista
 103. Eteisen seinät kaipaisi uutta väriä.
  sinilintu_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 104. Makuuhuoneen vanhat kiinteät kaapit pitäsi uusia ja samalla varmaan tulee uusittua koko makkari. Sen seiniä maalailisin.
  emariaem(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 105. Meilläkin olisi makuuhuoneen maalaus edessä, mutta värin valinta tuntuu haasteelliselta..
  jenni.kahara(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 106. Haluaisin maalata eteisen.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 107. Tämä kilpailu tuli hyvään saumaan, voi kun arpaonni suosisi! Meillä olisi tarkoituksena maalata makuuhuone! Värivaihtoehdot pyörivät mielessä päivittäin.

  VastaaPoista
 108. Voi, maalattavaa olisi enenmmänkin mutta ehkä ensimmäiseksi vanhimman pojan huone.
  soile.p.korhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Makuuhuoneeni, ainakin yhden seinän. Ulkonakin pitäisi maalata, ultralla
  veronica.laitinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 110. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 111. Meillä on makuuhuoneen päätyseinän sävynä laasti, samoin olohuoneen/ruokailutilan välinen seinäke on maalattu laastilla, todella kaunis sävy , vaihtaa väriä riippuen kuinka valo tulee sisään.
  Takka seinään haluaisimme vaihtaa sävyä nyt siinä on höyhen ja kun takka on valkoinen se ei erotu.
  susa3019@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Suunnitelmissa maalata makkari ja lastenhuone.

  VastaaPoista
 113. Kyllä maalaisin keittiön seinän ainakin.ja eteinenkin tarvitsisi maalata. Joten mukaan kivaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Tikkurilalle oli tullut ihanaa kullan väristä maalia ja tahtoisin sillä koristaa kotia, maalamalla esim. eteisen vaatehenkarit ja muita pieniä yksityiskohtia.

  anni.pihkala@gmail.com

  VastaaPoista
 115. Hei, miten maalasit ton Ikean pyöreän peilin? Pitikö ensin hioa vai pystyikö maalaamaan suoraan? Millä maalilla ja monta kerrosta? Itse harkitsen samaa peiliä ja sen maalaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalailin ihan tavallisella valkoisella kalustemaalilla - esimerkiksi Tikkurilan Helmi on hyvä. Kaksi kerrosta maalasin pensselillä. Suojasin maalarinteipillä peilin ja kehyksen reunan, kun en osannut irroittaa peiliä kehyksestä. Väliin päässeet maalitahrat lähtevät hyvin ikkunakaapimella, kun pyöreään muotoon ei teippiä saa ihan täydellisesti. En hionut mitenkään, pyyhin vaan hyvin, ettei ollu esim. sormista rasvaa kehyksessä. Peilissä maali pysyy ihan hyvin ilman pohjatöitä, siihen kun ei kosketa muuta kuin pölyjä pyyhkiessä.

   Kiva peili ja paljon parempi valkoisena tai mustana kuin pähkinäisenä - sitä mieltä olen minä :)

   Poista
  2. Anonyymi7/8/16 10:53

   Kiitos ohjeista! Täytyy yrittää. :)

   Poista