katukuvassa

9.4.2013

1ruutupaidassa1

1ruutupaidassa2

(bleiseri Zara / ruutupaita Gant / farkut Current Elliott / lenkkarit Adidas)


Terveisiä Turusta. En sentään liikuskellut vielä ulkona ilman villakangastakkia, mutta kuvan oton verran tarkenin pelkällä bleiserillä. Ignoratkaahan asusta mustat sukkikset ja lenkkarit - kuvitelkaa tilalle paljaat nilkat ja sirot mustat avokkaat. Tämä laiskanpuoleinen bloggari ei jaksanut vaihtaa kuviin tuota ylellisempää versiota, vaan pomppasi kameran eteen käytännöllisissä kävelykengissä. Joskus voisi yrittää panostaa näihin asukuviin vähän enemmän, nyt tulee napattua kuvat työn touhussa ja arjen menossa. No, näettepähän ainakin minut realistisena.

My look is a bit of tomboyish today. Should have chosen heels instead of sneakers, but what can I say, I prefer comfy shoes. But imagine this combination with bare ankles and delicate court shoes, wouldn't it be just perfect.

4 comments

 1. Ihastelin teidän lattiaa vanhemmista postauksista, muistatko onko se Classic vai Select? Upea nimittäin! Olisin kiitollinen, jos ehdit vastailla :).

  https://www.netrauta.fi/portal/sisustaminen/parketit/tammi/oljytty/parketti_tammi_select_arctic__harjattu__oljyvahattu__vaalea?pIndex=1&pCount=28&min=-1&max=-1&man=Timberwise&st=0&showall=

  https://www.netrauta.fi/portal/sisustaminen/parketit/tammi/oljytty/parketti_tammi_classic_arctic__harjattu__oljyvahattu__vaalea?pIndex=1&pCount=28&min=-1&max=-1&man=Timberwise&st=0&showall=

  VastaaPoista
 2. Anne Malia12/4/13 01:40

  Ollaan oltu ihan supertyytyväisiä lattiaan. Tämä on niin helppohoitoinen ettei edes tajua, heh, pölypallerotkaan ei näy tuossa. Lisäksi puun harjattu pinta on miellyttävän tuntoinen ja pidän mattaisesta ilmeestä. Keittiössäkään lattia ei ole yhtään kärsinyt, vaikka meillä kokataan paljon ja välillä vettä roiskuu lattialle.

  Meidän on tammi classic arctic.

  VastaaPoista
 3. I appreciate you sharing this article post.Really looking forward to read more. Awesome.

  VastaaPoista