uudistuksia

22.2.2013

kuva

kuva

Minulla onkin iloisia uutisia! Evitan sivusto uudistuu ensi viikosta alkaen. Myös blogini saa pienen freesauksen uudistuksen mukana. Yleisilme pysyy ainakin toistaiseksi samanlaisena, mutta pientä viilausta on kuitenkin tulossa. Blogini feedi tulee muuttumaan hiukan, joten toivon että päivitätte ensi viikolla sen lukulistoihinne. Laitan sitten muistutusta tänne asiasta!

Paras uutinen tässä on kuitenkin se, että saamme Evitaan uusia bloggaajia. Kaksi omaa lemppariblogiani siirtyy nimittäin uusien blogien mukana tänne; Fab Forty Something ja Stockholm by me! Lämpimästi tervetuloa Marjukka ja Veera. Toivotan tervetulleeksi myös Muita Ihania-blogin, se onkin itselleni uusi tuttavuus, mutta hauska tutustua myös Tiinaan. Lisäksi tietysti vanhat tutut blogit jatkavat saitilla, nytpä meitä tuleekin olemaan kivan monipuolinen setti - lukemista riittää saman sivuston alla vaikka kuinka.

Olen viihtynyt Evitassa todella hyvin. Bonnierilla on hyvä meininki ja ammattitaitoinen tiimi takana, tuntuu että tähän hommaan panostetaan innolla ja täysillä. Toivottavasti tuo hyvä meininki välittyy myös teille lukijoille ja osamme tehdä mahdollisimman hyvää lukupakettia, sekä lehden, että nettisivujen muodossa.

Mahtavaa viikonloppua!

10 comments

 1. Kyllä tuo on upea tuo Hayn leikkuulauta! Täytyykin laittaa tilaukseen tässä jossain vaiheessa. :) Ja onnea Freesauksesta! Myös nuo uudet blogit vaikuttavat hyviltä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis! Odotan itse tulevaa muuttoa todella paljon :)

  Aivan ihanaa viikonloppua sulle myös!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tämä kommentointi muuttuu myös samalla. Luen blogia tabletilla ja tuo "koodi" alhaalla on aiheuttanut sen, että olen jättänyt kommentoinut väliin, vaikka pidän blogista.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva tulla porukkaan! : )

  VastaaPoista
 5. tiinagarvey25/2/13 01:21

  Myös Fanni & Kanelin puolella odotellaan kovasti uudistusta ja uusien bloggaajien joukkoon liittymistä! Kivaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 6. Anne Malia26/2/13 18:53

  Marmori on niin ihanaa :)
  Olen ihan innoissani uusista blogeista, ja tietysti koko saitin uudistuksesta.

  VastaaPoista
 7. Anne Malia26/2/13 18:53

  Jei, täällä oot, niin kivaa!

  VastaaPoista
 8. Anne Malia26/2/13 18:55

  Toivottavasti tällä uudella alustalla kommentointi on tosiaan helpompaa. Ainakin vaikuttaa siltä. Ja miten kiva, että nyt kommentteihin voi vastailla erikseen. On kiva jos nyt porukat jaksaisi kommentoida = keskustella enemmän. Se on kuitenkin niin mukavaa vaihdella ajatuksia. Ja kommentteihin on niin paljon helpompi myös vastailla nyt.

  VastaaPoista
 9. Anne Malia26/2/13 18:55

  Jee, kiva saada teidät tänne! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 10. Anne Malia26/2/13 18:55

  Eikö oo niin kiva saada tänne lisää porukkaa :)

  Kivaa viikkoo sinne patojen ääreen!

  VastaaPoista