Siivouspäivä ja uusi matto

28.11.2012

kuva

Meillä oli tänään töissä perinteinen Joulusiivouspäivä. Järjesteltiin pöydät, hyllyt ja näyteikkuna uuteen uskoon. Samalla puunattiin Vimillä kaikki pinnat taas puhtaiksi. Tykkään kovin tuollaisista touhupäivistä, on kiva järjestellä paikkoja yhdessä. Päivän palkintona oli taas pitsaa lounaaksi ja joulutortut aamukahvin kera.

Mutta hei arvatkaas, meidän kotiin saapui tänään uusi olohuoneen matto. Kuva tuossa ylinnä vasemmalla. Olen enemmän kuin tyytyväinen mattoon, se on ihanan pehmoinen ja kivan tuntoinen. Matto on siis Koodista, valmistaja Linie Design ja malli Sirius, väri grey. Nyt täytyy järjestellä olohuone kunnolla talvikuntoon, kuten kuvasta näkyy, on tyynyt vielä sikin sokin :)

We had a wonderful day at work today, arranged all the shelves and tables for Christmas. And guess what, we got our new living room carpet at home. That gives me inspiration to do some decorating for the home too.

8 comments

 1. ByNordin tyynyt on ihania! Omasta peilistä kurkkaa aamuisin suunnilleen sen lampaan näköinen hahmo - kapeanaamainen ja hiukan hämillään. ;)

  Uusi koti on asuttavana vasta vuoden päästä, ehkä tätä nykyistä voisi piristää uudella tyynyllä...

  VastaaPoista
 2. Matto näyttää ihanalta valkoisten huonekalujen seurassa! Täytyy kyllä sanoa, että olen tyytyväinen omaan värivalintaan, se passaa taas meidän harmaan sohvan kanssa paremmin. Joka kerta kun astuu pehmeälle matolle, alkaa hymyilyttämään :) eiköhän se ole merkki nappiin osuneesta valinnasta! Hauskaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Hei, kiva blogi sinulla!

  Ihanat nuo isot tyynyt teidän sohvalla? Mistä niitä voisi ostaa?

  VastaaPoista
 4. Matto kyllä on upean näköinen!
  Millainen hintataso on Linie Designin matoilla on? Esim. koodin kautta tilattuna? Muitakin kivoja löytyi heidän sivuiltaan:)

  VastaaPoista
 5. Nam mikä pizza. Jostain keskustassa? Oliivia, ananasta...?

  VastaaPoista
 6. Anne Malia30/11/12 14:14

  Sini:
  Juu, ollaan tyytyväisiä mattoon, se tuo vähän ryhtiä meidän liiankin valkoiseen kokonaisuuteen :) Laitapa kuvaa sinunkin matostasi, olisi kiva kurkkia sitä blogistasi!

  Mahtista Pikkujoulua!

  Anonyymi:
  Kiitos :) kiva kuulla, että pidät blogistani.
  Tyynyt ovat enimmäkseen Linumin valikoimista. Musta on puuvillaa ja 50x60 cm ja tumma lila on pellavaa koko 60x60 cm. Linumin jälleenmyyjiltä mm. Koodista löytyy tyynyjä.

  Anonyymi:
  Tuo matto on vielä aivan ihanan tuntoinen jalan alle.
  Sirius-matto maksaa 200x300 cm kokoisena n. 800 euroa, mutta esim. Asko saman kokoisena vajaa 400 euroa. Tuossa onkin aika hyvä hintahaarukka. Toki mattoa on myös pienempänä esim. 170x240 cm-kokoisena.

  Anonyymi:
  Tuo on ihan Humaliston kadun Kotipitsasta, meidän vakiomaku Mexican chicken.

  VastaaPoista
 7. Anonymous5/12/12 13:26

  Entä (herätys)kello? Mistä?

  VastaaPoista
 8. Anne Malia7/12/12 13:34

  Anonyymi:

  Kello on Mondainen ja noita myydään meillä Koodissa.

  VastaaPoista