<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.annemelender.fi

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

2.8.2018

SISUSTUSKUVIA JA AJATUKSIA PÄIVÄTÖISTÄ


Kohta kaksi työviikkoani Sisustuksen Koodissa on pulkassa. Täytyy sanoa, että pikkuisen jännitti tulla myymälään takaisin töihin yli puolen vuoden jälkeen, etenkin kun tiesin olevani nuo kaksi viikkoa yksi lomatuuraajana. Mutta kaikki on mennyt tosi kivasti ja olen nauttinut niin paljon tästä työstä. Tauko on tehnyt tehtävänsä ja minusta tuntuu että energiaa ja intoa riitti. 

Huomaan tykkääväni tosi paljon liikkeen somistamisesta ja järjestämisestä. Nautin kun saan viilata esillepanoja ja luoda yksityiskohtia. Myös siivoominen on mieleistä puuhaa, olenkin kulkenut rätti kädessä vähän joka puolella. 

En kaipaa myymälästä hallinnollista puolta tai muita paperihommia, onneksi niitä ei minun täytynyt hoidella. Toki omistajana joudun välillä kirjanpitäjän kanssa toimimaan, mutta päivittäisiin paperinpyöritysrutiinehihin en usko enää intoa löytyvän. Niitä riittää ihan tarpeeksi omassa yrityksessäkin.


Sisäänostojen miettiminenkään ei ole mitenkään kiinnostavaa, tiedättekö, voisi luulla että työkseen shoppailu olisi ihanaa, mutta kun sitä on tehnyt iät ja ajat, alkaa sekin tökkiä. Mutta en taatusti kyllästy koskaan tällaiseen pipertämiseen, jossa saan asetella tavaroita ja sommitella.Täällä onkin yllätykseksi työhön palaaville koko myymälä myllättynä. Nyt se on "annemainen" ja saapas nähdä millaisen kosketuksen Tomi ja Maija siihen taikovat palatessaan takaisin.On myös ollut aivan ihana kuvailla tänne blogiin tällaisia liikkeessä otettuja fiiliskuvia ja asukuviakin. Voisin toki piipahdella täällä muutenkin aina välillä ja jatkaa tämmöisiä, siinäpä yksi idea syksyyn. Muuten omassa työssäni alkaakin ensi viikolla taas paluu arkeen, sillä kalenterissa näyttää olevan tekemistä reilusti. 
Tietysti oman kodin sisustusinto lisääntyy kun on päivät kauniiden tavaroiden ympäröimänä. Nyt on vaan ollut niiiiin kuuma, etten ole suonut ajatustakaan minkäänlaiselle kodinlaitolle. Sama varmaan teillä. Nyt on vaan nautittava kesäpäivistä niin kauan kun niitä riittää ja sitten samalla ladattava akkuja kirpeisiin syyspäiviin.

Itsellä on kylläkin kesää vielä odotettavissa, sillä meidän kesälomareissut tulevat ajoittumaan tuohon syyskuulle. Vieläkin pohdiskellaan matkavaihtoehtoja..
Näitä kuvia tulli nyt aika paljon, kun innostuin kuvailemaan tuossa pimeähkössä porrasvälikkötilassa. Pidän tummasävyisistä kuvista, niissä on ihan omanlaisensa tunnelma. Minua ei edes haittaa pieni rakeisuus, jonka asetukset vaativat, jotta kuvista saa jotain selvää. Tällaiset murretut sävyt valkoisuuden keskellä näyttävät minusta tosi kauniilta.


Kaikenkaikkiaan ollut aivan mahtavat kaksi viikkoa, olen saanut myös ilahtua asiakkaiden kanssa rupattelusta. Välillä jutut ovat jatkuneet sinne tänne ja sehän juuri on parasta. Vielä huomisen olen täällä kesätöissä, sitten vain piipahtelemassa silloin tällöin - ja tietty moikkailemassa Maijaa ja Tomia.

Mitä olette tykänneet näistä perinteisistä Koodi-postauksista?


Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen tykännyt tosi paljon! Toivottavasti tulee lisää ��

3/8/18 00:38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä siis tätä nykyä työksesi teet?? Ei mieluusti ympäripyöreää "pr-hommia" -tyyppistä vastausta, vaan ihan mistä päiväsi koostuu. :)

3/8/18 16:28  
Blogger Unknown kirjoitti...

Tuo kukan alla oleva "teline" on ihana, onko sitä jossain saatavilla tai minkä merkin se on, jos löytäisin jostain?

4/8/18 07:49  
Blogger Eetu kirjoitti...

Pidän paljon postauksistasi. Suosittelen teille Kreikkaa syyskuun matkakohteeksi. Pahin kuumuus väistyy ja merivesi on kuin linnunmaitoa. Ruoka on taivaallista ja ihmiset ystävällisiä. Lisäksi lento kestää vain vajaat neljä tuntia. Mm. Turusta on myös lentoja Kreetalle lokakuulle asti.

4/8/18 13:39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä on kuvissa pöytävalaisimen alla oleva pieni valkoinen pöytä?

4/8/18 15:30  
Blogger //Terhi kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

5/8/18 21:34  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiva kuulla, varmasti jatkan tällaisten postausten tekoa aina kun piipahtelen Koodissa :)

7/8/18 20:15  
Blogger Anne kirjoitti...

Tällä hetkellä keskityn pääosin tämän blogin kirjoittamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi teen eri yrityksille somesisältöihin liittyvää työtä, toivottavasti jatkossa enemmänkin. Olen tehnyt vuosikausia töitä sen eteen, että voin ottaa rennommin ja keskittyä näihin omiin hommiini. Välillä tuntuukin vähän hassulta, kun on luppoaikaakin vaikkapa kotitöihin. Itse olen tottunut koko aikuisiän tekemään kahta työtä, nyt on ihana kun saa tehdä töitä vapaaseen rytmiin. Välillä minulla on paljon tekemistä ja toisinaan vähemmän. Kesäaikaan tällä alalla on hiljaisempaa ja olen voinut nauttia kesäelämästä, tosin olin pari viikkoa kesätöissä myymälässä. Nyt näyttää olevan taas paljon tekemistä tuleville viikoille, joten päiväni koostuvat koneella istumisesta aika pitkälti - vastailen tarjouksiin, olen yhteydessä Asennemedian toimistoon, otan kuvia, käsittelen kuvia, kirjoitan, suunnittelen sisältöjä jne. Minun työhöni kuuluu myös päivitellä aktiivisesti omia somekanaviani, siihen rytmiin täytyy myös palata.

Mutta noin varsinaisesti jokainen päivä on erilainen.

7/8/18 20:24  
Blogger Anne kirjoitti...

Se on Menun ja sitä löytyy esimerkiksi Sisustuksen Koodista. :)

7/8/18 20:25  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiitti, onpas kiva kuulla! :) Mua houkuttaisi aika paljon juuri Kreikka. Täytyy tosiaan tutkia paremmin mitä mahdollisuuksia olisi suoraan Turusta... Ja joo, Kreikassa ruoka on aina niin hyvää.

7/8/18 20:26  
Blogger Anne kirjoitti...

Se on Asplundin Tati-sarjaa.

7/8/18 20:26  
Blogger Minna kirjoitti...

Sadepäivä. Sisäpuuhapäivä. Blogienlukupäivä. Hieman viiveellä lueskelen postauksiasi, mutta näitä Koodi-juttuja on hieman ollut ikävä.
Kivaa alkavaa viikkoa!

12/8/18 11:43  
Blogger Anne kirjoitti...

Oh, viiveellä tulee tämä vastauskin. Minulla on joku bugi tässä blogissa, en saa enää kommenteista meili-ilmoituksia, niin huomasin tämän vasta viiveellä. Kiva kun viihdyt täällä ja kiva kuulla että Koodi-juttuja on ollut ikävä, niinpä niitä on lisättävä taas tarjolle :) Mukavaa loppuviikkoa!

16/8/18 12:07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu