<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.annemelender.fi

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

22.7.2018

VIERASHUONE


"kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Iittala
 

Olen aivan innoissani valmiista vierashuoneesta. Tässä on aikanaan ollut minun pukeutumishuoneeni, sen jälkeen työhuone ja nyt olemme tehneet tästä pikkuhuoneesta vierashuoneen. Olohuoneesta on ihan suora näkymä tähän tilaan ja vihdoinkin pidän mielläni huoneen ovea auki ja nautin sieltä avautuvasta näkymästä.

Tiedätte miten rakastan Iittalan tuotteita ja minulle on luonnollista tuoda niitä kotona oikeastaan joka puolelle. Vaihtelen mielelläni somistuksia ja siksi on kiva että pienet esineet ja tekstiilit ovat moneen paikkaan ja käyttöön sopivia.  

Vierashuoneesta on tullut myös oikea rentoutumiskeidas. Etenkin näin kesällä on ihana pitää ikkunaa auki ja katsella vehreää luontoa. Toisaalta laverilla on lokoisa keskittyä lueskelemaan kirjoja tai lehtiä. Jos olohuoneessa vietetään aikaa seurustellen, musiikkia kuunnellen ja yhdessä ollen. On tämä pieni huone erilainen rauhoittumiskeidas. Lempitekstiilejäni ovat Iittalan hillityt Taika-sarjan pellavatyyny ja merinovillainen Taika-torkkupeitto. Oikeastaan tuo peitto kulkee kanssani joka paikassa kotona, vaikka olisi kuumakin kaipaan ohuen peiton tuomaa "turvaa". Harmaan sävyiset tekstiilit sopivat meillä jokaiseen huoneeseen. Ne ovat olleetkin niin makuuhuoneessa, olohuoneessa kuin nyt täällä vierashuoneessakin.Kuljetan usein lukemisia Iittalan huopaisessa kassissa. Sekin on tosin monessa käytössä, lukemisten lisäksi esimerkiksi pyykkikassina, pullokassina jne. Meiltä löytyy olohuoneesta sama kassi suuremmassa koossa ja sekin on ihan täynnä lehtiä. Taidan olla aikamoinen lehtien keräilijä, mutta toisaalta niitä myös luen. Internet ei korvaa ihan kaikkea kuitenkaan.Vanha sohvapöytä löysi oivan paikan vierashuoneesta. Laskutaso on aina tarpeen loikoilu/yöpymispaikan vieressä. Lisäksi siihen on tietysti mukava koota asetelmia. Nyt kipaisin pihalta Aalto sarjan vaasiin pietaryrttiä - en nuuskuta sitä läheltä, tiedätte miksi. Mutta kirpeän keltaiset kukat ovat kauniita harmaasävyisessä huoneessa. Lisäksi pöydältä löytyy kynttilöitä, olen nimittäin alkanut jo poltella niitä ilta-aikaan. Etenkin näin sateisina päivinä on suloista tunnelmoida kynttilänvalossa. Kastehelmi-tuikut ovat itselleni tärkeitä, sirottelen niitä aina ympäri kotia.Kuvissa näkyy seuraavia Iittalan tuotteita:


On kyllä tosi palkitseva tunne saada kotona paikkoja valmiiksi. Minusta tuntuu että meillä on koko ajan meneillään projekteja, kivaahan sekin on ja etenkin sitten kun tulee valmista. Toisaalta, en tiedä osaisinko olla niin että en muuttelisi mitään, vähintään noita pieniä yksityiskohtia.

Mitä olette mieltä vierashuoneesta?


*kuvissa näkyvät Iittalan tuotteet saatu osana vuosiyhteistyötä

Tunnisteet: , ,

12 kommenttia:

Blogger Maarit / Sopusointuja kirjoitti...

Kaunis ja levollinen huone - taattua tyyliäsi. Kodikas eikä silti mitään turhaa. Silmä on alkanut löytämään tuota toffeenruskeaa väriä, mistä en ole aiemmin niin välittänyt. Se sopii pienenä ripauksena hirmuisen hyvin valkoisen ja harmaan sävyjä raikastamaan.
Kiinnitin huomiota myös kirjapinoosi - laitoin jo lukulistalle...
Mukavaa sunnuntaita!

22/7/18 11:23  
Blogger Syystyttö kirjoitti...

Kiva ja rento tunnelma. Sopiva paikka päiväunillekin. Mistä on tuo sänky?

22/7/18 13:32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moi! Mie vaan jaksan joka kerta ihailla teidän lattiaa :) Laitatkos huoneeseen mattoa ollenkaan?

terkuin Tiina

22/7/18 14:12  
Blogger An Ka kirjoitti...

Ihana rauha ja sävyt, kyllä tuolla kelpaa vieraiden yöpyä.

22/7/18 23:28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään! Millä sävyllä seinä on maalattu? Voisitko tehdä joskus postauksen teidän kodin seinämaaleista ja sävyistä? Ne näyttävät kauniilta ja voisin saada lisää inspiraatiota meidän seinien suunnitteluun..
Marie

23/7/18 21:54  
Blogger Nina kirjoitti...

Todella levollisen näköinen huone. Jäin miettimään vielä mistä nuo toisetkin tyynyt ovat kun olen etsinyt sen värisiä tyynyjä.

26/7/18 11:29  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiitos Maarit, minullakin tuo toffeinen sävymaailma on uutta ihastusta. Se pehmentää kivasti kylmempiä sävyjä. Haah, veljen kirjoja aina välillä lueskelen :) Ihania kesäpäiviä!

26/7/18 13:46  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiitti, rentoa tunnelmaa täällä fanitetaan. Tuo ihana laveri (levitettävä) on Ikeasta. Se on puuvalmis ja mietitään käsitelläänkö se jotenkin sitten myöhemmin.

26/7/18 13:48  
Blogger Anne kirjoitti...

Hei Tiina, on kyllä ollut niin ihana tuo Timberwisen parketti - ei ole kaduttanut siihen satsatut eurot. Kuuden vuoden jälkeenkin aivan mieletön. Mattoa en ajatellut laitella tuohon pikkuhuoneeseen, kun on niin ihana lattiakin :)

26/7/18 13:49  
Blogger Anne kirjoitti...

Niinpä, saisi vielä useammin käydä vieraita :)

26/7/18 13:49  
Blogger Anne kirjoitti...

Oi ihana pyyntö ja teen ilman muuta tuollaisen postauksen. Seinien sävy on NCS S 1502-Y oikein ihana vaalea harmaa.

26/7/18 13:51  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiitti, juuri eilen illalla tuolla makoilin ja rentouduin - niin hyvä fiilis. Vielä kun sai illalla makoilla avoimen ikkunan alla ja sieltä virtasi viileää ilmaa. Kysymäsi toffeen sävyiset pellavatyynyt ovat Annon mallistosta.

26/7/18 13:53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu