<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.annemelender.fi

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

28.6.2018

RAKKAUDEN KESÄ

"kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Instrumentarium"


Minun on pitänyt hankkia uudet silmälasit ties kuinka kauan. Olen viihtynyt nykyisissä laseissani tosi hyvin, siksi kai olen viivytellyt uusien hankintaa ihan liian pitkään. Pääsin tekemään yhteistyötä Instrumentariumin kanssa ja siitä innostuneena kävin sovittelemassa uusia silmälaseja itselleni.

Täytyy kyllä sanoa, että olin aivan innoissani Instrumentariumin valikoimista - siellä oli kaikki ihailemani muotimerkit edustettuina. Mitäpä sanotte esimerkiksi Chloén, Saint Laurentin tai Diorin pokista - niitä näkyy näissä kuvissa. 
Instrumentariumilla on menossa ihastuttava "Rakkauden Kesä" -kampanja, jossa halutaan nostaa esille aktiivisia ikäihmisiä. Instrumentariumin kesäkampanjan keulakuvina on 60-70 -vuotiaita ihmisiä, jotka viettivät elämänsä kesää 50-vuotta sitten, mutta ovat edelleen muutakin kuin isovanhempia. Instrumentarium herättääkin ilmoille kysymyksen - miksi näitä aktiivisia ja nuorekkaita ihmisiä on sivuutettu mainonnassa.


Ajattelen omia vanhempiani, jotka ovat juuri tuota mainoskampanjan jengiä. Hekin ovat ihan kiinni tässä päivässä. Molemmat nauttivat samoista asoista mitä nuoremmatkin. Ihminen ei muutu vaikka ikää tulee lisää, ainakaan jos haluaa itse seurata aikaa ja pysyä kiinnostuneena uusista asioista. Kaikki onkin itsestä kiinni. Haluaisin muistuttaa, että iällä ei ole merkitystä ihmisten ilolle tai kiinnostuksen kohteille. Minusta on mahtavaa että myös varttuneemmat ihmiset ovat aktiivisia vaikkapa sosiaalisessa mediassa

"Instrumentarium lanseeraa uudet koko maailman käyttöön tarkoitetut vanhempaa miestä ja naista kuvaavat emojit - nuorekkaat, positiiviset ja elämäniloiset hahmot, jotka ovat oman elämänsä sankareita."
Mitkä ovat minusta sitten ajankohtaisia kehyksiä; ainakin suurehkot linssit, kevyet metallisangat, pyöreähköt linjat, muovisangoissa pehmeät sävyt, yksinkertaisuus...

 

Mitä mieltä muuten olette minulla noista tummasankaisemmistä silmälaseista. Sovitellessani laseja, huomasin kyllä hyvin, miten jotkut mallit tuntuivat omilta. Näihin kuviinkin valitsemani kehykset ovat tietyllä tavalla saman tyylisiä, vaikka sankojen värit vaihtelevatkin. Toisaalta on hyvä välillä ravistella omia tottumuksiaan ja kokeilla rohkeammin jotakin erilaista. 

 
Nämä muovisankaiset ruskeasävyiset suurehkot kehykset ovat minusta aivan mahtavat. Niiden avulla olemukseen tuli ehdottomasti lisää ryhtiä ja skarppiutta. Tummasankaisilla silmälaseilla saa tuotua myös mukavasti väriä kasvoille.
 
kuvat: Tapio Hartman

-kaikki mitä kesään tarvitset on rakkautta ja uudet silmälasit-

Sain valita itselleni yhteistyön myötä uudet silmälasit. Arvaatko mitkä noista kuvissa näkyvistä kehyksistä valitsin?


Tunnisteet: , ,

12 kommenttia:

Blogger Hekla kirjoitti...

No ne muovisankaiset...? :)

28/6/18 10:23  
Blogger Leena R kirjoitti...

Samaa veikkaan :)
Todella hyvän näköiset!

28/6/18 10:40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut muutamia ikääntymistä koskevia some-ajatuksia ja kuunnellut kermaperse&kompostin aihetta sivuavan podcastin. Ikävä kyllä saa sen käsityksen, että nuoremmat kuvittelevat helposti, että vanhuksina ihmiset muuttuvat heidän omiksi isovanhemmikseen? Maailmassa on niin moni asia muuttunut, että niin totta totisesti on ikääntyminen ja vanhuuskin.

28/6/18 15:14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan myös muovisankaisia :)

Ei liity tähän postaukseen, mutta mistä olet mahtanut hankkia sen upean ison vihreän taulun, joka sinulla on ruokapöydän takana?

1/7/18 10:34  
Blogger Anne kirjoitti...

Haa, oli mun top kakkosessa :) en paljasta vielä kuitenkaan. Näytän sitten mitkä kun saapuvat.

1/7/18 11:28  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiitos, ne on upeat kyllä :)

1/7/18 11:28  
Blogger Anne kirjoitti...

Sanos muuta, on ihan itsestä kiinni miten seuraa aikaa ja toimii. :)

1/7/18 11:29  
Blogger Anne kirjoitti...

Haa, muovisankaiset ovat kyllä upeat!

Taulun on poikaystävä maalannut :) tykkään siitä kovin ja siitä on kyselty todella paljon.

1/7/18 11:31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, tummat, metallisankaiset näyttävät minusta parhaimmilta ! Niissä kaunis muoto ja sopivat sinulle todella hyvin! T. kuusikymppinen mummeli

4/7/18 21:11  
Blogger Villis kirjoitti...

Molemmat lasit sopivat sinulle todella hyvin! Ihania kuvia taas!

5/7/18 07:48  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiitos mielipiteestä, minäkin pidin tummasankaisista, vaikka kuitenkin päädyin hentoihin metallisankoihin tällä kertaa :)

11/7/18 09:23  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiitos Villis ja joo, minäkin pidin näistä kuvista - ihana tunnelma jotenkin.

11/7/18 09:23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu