<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.annemelender.fi

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

22.6.2018

HETKI JUHANNUKSEEN


Sen tietää siitä että alkaa sataa vettä - nimittäin juhannuksen saapumisen. Tuuleekin ja on harmaata. Mutta ei se haittaa, siihen ollaan jo totuttu, eikö vaan. Parasta juhannuksessa on mansikkakermakakku ja juhannussauna. No ehkä niiden edelle menee yhdessä vietetty aika. Tänä juhannuksena meille tulee juhannusvieraita ja tarkoitus on syödä ja syödä ja syödä. Koska ei voi ottaa aurinkoakaan.


Sauna toki lämmitetään ja käydään noukkimassa pihan vesakoista jonkunlaiset saunavihdat. Kuvassa on minun viime vuonna tekemäni.


Oltiin ajateltu kattaa terassille oikein nätisti, mutta suunnitelma taitaa tällä kertaa olla - että kattaus siirtyy ruokatilan pöydälle. Sisko tuossa piipahti perheineen kylässä ja hän lohdutti - nyt voi tunnelmoida kynttilänvalossa sadetta.


No mutta ihan oikeasti, ei haittaa ilmat. Tärkeintä on kaikki muu. Olen niin iloinen että juhannusta saa viettää ihanien tyyppien seurassa!

Mahtavaa juhannusta kaikille!


Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Idis & Interiööri kirjoitti...

Mukavaa juhannusta 💓

Sade ropisee, mutta silloin on just parasta käpertyä viltin alle lukemaan!

23/6/18 12:26  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiitos, on ollut kyllä kivaa ja leppoisaa ja vielä jatkuu tämä päivä - mitä nyt vähän on kuvaustöitä tehtävä :) Onneksi kuitenkin aurinko on jo saapunut takaisin.

24/6/18 12:53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu