<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.annemelender.fi

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

22.4.2018

KUKAT JA MALJAKOT - ARVONTA

"kaupallinen yhteistyö Iittala ja Asennemedia"

Tällä kertaa onkin aivan erityisen ihana aihe Iittalan yhteistyöpostaukselleni - nimittäin maljakot ja kukat. Kukaan joka on vähänkään seurannut blogiani, ei ole voinut välttyä huomaamasta kuinka paljon kukat minulle merkitsevät. Ja toki sitä myötä myös kauniit maljakot, sillä niitä todella tulee käytettyä. Ja koska myös rakastan luoda asetelmilla tunnelmaa kotiin, mielelläni vaihtelen eri fiilisten ja kukkien mukaan maljakoitakin. 

Tähän kevääseen ja alkavaan kesäkauteen ajoittuu aika paljon juhlia, ihan aiheesta tai sitten ollaan muuten vaan sosiaalisempia kun on lämmintä ja valoisaa. Jos on juhlat tai tulee vieraita, silloin tietysti on ihana panostaa erityisen paljon kukilla somistamiseen. 

Mukana myös arvonta - ohjeet löytyvät postauksen lopusta! 

 

Kuvauksia varten maljakot pestiin ja huollettiin. Säilytän yleensä maljakoitani kaapissa, mutta nyt keittiössä on myös avohylly ja olen sijoittanut sen ylimmälle hyllylle sekalaisen ja tiiviin rykelmän maljakoita ja kynttilänjalkoja. Minusta ne tuovat kiavasti eloa ja väriä kokovalkoiseen keittiöön. Kun olen ostanut kukkia, puhdistan ensin maljakon pölystä ja sormenjäljistä. Eikä muuten kannata säilöä maljakoita likaisena kaappiin, vaan tietysti ne täytyy pestä käytön jälkeen. 

Kuvissa esiintyvät maljakot:


 
Minua on aina innostanut luonnonkukkamaiset ja rennot kukkakimput. Tälläkin kertaa piipahdin kukkakaupassa ja annoin ohjeeksi koota minulle nipun satunnaisesti erilaisia kukkia ja oksia. Ajatuksena oli sitten itse poimia eri maljakoihin niistä sopivia sommitelmia. Tuosta summittaisesta nipusta tuli kuitenkin aivan mieletön, poimin siitä vain joitakin oksia pois ja päätin jättää muuten hulppean nipun kukkia sikseen.   

Aloitan kukkasomistukset tällä kertaa makuuhuoneen puolelta. Minulla on usein tapana sijoittaa yöpöydälle leikkokukkia tai oksia. Etenkin silloin kun on vaihtanut puhtaat lakanat ja siivonnut huoneen, tekee mieli somistaa erityisen houkuttelevaksi, eikä se minusta oikein onnistu ilman kukkia.

Valitsin näihin kuviin makuuhuoneen somisteiksi Ruutu-sarajan maljakot. Pidän niiden graafisen selkeästä muodosta ja puhtaista linjoista. Makuuhuoneeni on ehkä hitusen romanttinen tyyliltään, johtuen runsaista ja muhkeista tekstiileistä. Niinpä tuollaiset graafisen selkeät maljakot sopivat tyyliin erityisen hyvin.

Yöpöydälle laitoin kirkkaan Ruutu-vaasin ja siinä on kauniisti kaartuva puuvartinen kukka. Pidin todella paljon tuosta yhdistelmästä, missä mahdollisimman puhdaslinjaisessa maljakossa on raskaammanpuoleinen ja rehevä leikkokukka.Kolmen eri kokoisen Ruutu-maljakon yhdistelmä on ryhmänä kaunis. Jos rakentaa jonkinlaista asetelmaa vaikkapa lipaston päälle, sillon tuollaiset yhdistelmät toimivat hyvin. Perusohjeena asetelmille onkin epäsymmetrinen määrä ja vaihtelevat koot. Näistä kolmesta maljakosta saa helposti todella kauniita somistuksia.

Maljakoihin poimin muutamia oksia, ihan eri tyylisiä sellaisia. Mutta minusta kasveissa ei kannata liikaa miettiä sääntöjä, sillä luonnossakin on sulassa sovussa eri tyylisiä kasveja. Sinisessä Ruutu-maljakossa on pari heinää. Kaikenlaiset heinät ovatkin nyt todella trendikkäitä, ja myös kuivakukkia on alkanut näkyä taas runsaammin.

Asetelmassa maljakot voisivat olla myös tyhjinä, niin kauniita ne ovat sävyiltään ja muodoiltaan. Lasi heijastelee upeasti valon osuessa siihen, sillä Ruutu-maljakot ovat suupuhallettua lasia ja siten se on erityisen kaunista valoa vasten. Jos maljakot olisivat tyhjiä, sijoittaisin ne melkein kiinni toisiinsa, yhdeksi tiiviiksi kokonaisuudeksi. Tässä niissä on erilaisia kasveja, siksi sommittelin kokonaisuuden irrallisemmaksi. 

Ruokailutilaan halusin luoda pikkuisen näyttävämpää ja juhlavampaa tunnelmaa. Koska ihastuin palavasti rönsyilevään jättkimppuun, sijoitin sen päärooliin ruokapöydälle. Kapea ja korkea Alvar Aalto -kokoelman maljakko oli ihan täydellinen näyttävälle kimpulle. Tummanharmaa väri kätkee sopivasti kukkien varret ja antaa kasvien sävyille taustaa loistaa.  

Tiedättekö että olin ihan fiiliksissä somistellessani näitä kukkamaljakoita eri puolille kotia. Viikonloppu on tuntunut aivan ihanalta, kun vähän väliä voi kääntää katseen kauniisiin kukkakimppuihin. Ja vaikka jättikokoinen laadukkaasta kukkakaupasta ostettu kimppu maksaakin, on se kyllä joskus hintansa arvoinen satsaus. Pelkästään vaikka ilahduttamaan omaa viikonloppua. Mutta etenkin jos on vaikkapa juhlat, silloin kukat ovat minusta tärkeimpiä tunnelmanluojia. Pelkkä tuollainen upea asetelma luo tilaan juhlafiiliksen.

Iittalan Nappula-kynttilänjalat ovat muuten myös mahtavia kukkakimppujen täydentäjiä. Useinmiten ryhmä asioita toimii kauniimmin kuin pelkkä yksi asia. Se pätee näissä maljakkosomisteissakin. Minulla on tapana laitella aina jotain pientä kukkakimppujen vierelle. 

 

Sohvaryhmään valitsin Kastehelmi-maljakoita. Minulla on sammalenvihreä ja kirkas. Vihreässä runsas kimppu on kivan näköinen ja tässäkin lasin väri peittää kivati varret. Kirkas Kastehelmi-maljakko on taas niin herkän oloinen, että siihen teki mieli asettaa vain muutama ohut oksa. Maljakoita voi muuten olla vierekkäin useampikin. Itselleni ehkä vierainta olisi sijoittaa sohvapöydälle pelkästään yksi maljakko kukkineen ja vielä keskelle pöytää. Voi olla että minulla menee joskus enemmän runsaan puolelle nuo somistukset, mutta kun koti on muuten selkeä, pidän tunnelman luomisesta tällaisten yksityiskohtien avulla. Ja kyllä tuossa muuten kahviteltiin iltakahvit pullan kera ihan mainiosti, vaikka pöydältä löytyi paljon tavaraa.Halusin vielä muistutella teitä ikiklassikosta - nimittäin Alvar Aalto -kokoelman maljakoista. Tänä keväänä olen huomannut monta kertaa tarttuvani tuohon klassikkoon. Pidän siitä erityisen paljon ei niin perinteisten kukkien seurana. Asettelen myös kasvit yleensä toispuoleisesti ja rennosti maljakkoon, hieman nojalleen. Klassikonkin saa näyttämään helposti modernilta riippuen mitä siihen laittaa ja miten. Aalto-maljakkokin on suupuhallettua lasia, se heijastelee valoa kauniisti ja minusta on esineenä todella kaunis myös tyhjillään.


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT - KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Voita kirkas Alvar Aalto-kokoelman maljakko!

ARVONTA:

Sain muuten ilokseni arpoa teidän kesken kaksi Aalto-maljakkoa. Valitsin palkinnoiksi kirkkaan maljakon. Kaksi onnekasta siis saa itselleen tuon kauniin klassikon jos arpaonni suosii.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen - vaikkapa että millaisista leikkokkista pidät eniten ja kuinka monta maljakkoa suunnilleen omistat.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy torstaina 26.4.2018.

(Muista jättää kommenttiin meiliosoitteesi niin saan sinut kiinni mahdollisen
 voiton osuessa kohdallesi.)

Onnea arvontaan!

*kuvien maljakot saatu osana Iittalan vuosiyhteistyötä

Tunnisteet: , ,

111 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki heinät ja oksat kiinnistavat kovasti tällä hetkellä, mutta lempikukkani on ehdottomasti piioni. Sellaiset hennon vaaleanpunaiset ovat niin ihania. Minulla taitaa olla pari kolme maljakkoa tuolla kaapissa ja tuo Aallon maljokko viellä puuttuu !!!! MinnaN

22/4/18 11:22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pidän oikeastaan lähes kaikista valkoisista kukista�� Yhtään Iittalan maljakkoa ei vielä löydä kaapista, joten tuo kirkas olisi niin tervetullut!!! Liisa / liisa.itakunnas@hotmail.com

22/4/18 11:31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minua puhuttelevat tällä hetkellä rennot sekakimput, mutta toisaalta myös pelkistetyn yksikertaiset luonnon jutut, esim. paljaat mustikanvarvut tai jotkin herkät sammalet pienessä maljakossa. Noin himpun alle kymmenenkunta maljakkoa taitaa vuosien saatossa asettuneen kotiimme, osa on perittyjä ja niillä tietysti on erityinen tunnearvo. - Anneriitta / anneriitta.aikio@gmail.com

22/4/18 11:45  
Blogger Unknown kirjoitti...

Pidän hennoista väreistä leikkokukissa. Joskus ostan viikonloppukimppuja kukkakaupoista. Joskus ostan taas kaupasta valmiin kimpun ja jaan kukat pienempiin maljakoihin. Pioni on ehdoton lempparini. Maljakoita erilaisia kirpparilta ja kaupasta ostettuna on ehkä noin 5. Aalto vaasia ei ole, se olisi ihana voittaa. mirva.laine1@gmail.com

22/4/18 11:45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Krysanteemi on lempikukkani ja muutkin, valkoiset kukat ihanimpia. Maljakoita on kolme, muutama lisää pitäisi hankkia.. Sittuli

22/4/18 12:04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kukkamaku vähän vaihtelee, tänä keväänä on ehdoton suosikki ollut värikäs tulppaanikimppu! Maljakoita on varmaan kymmenkunta erilaisina versioina, eräs on myös kynttilänjalka nurinpäin käännettynä. Pari Iiittalaa on joukossa, mutta ei Aalto-vaasia kuitenkaan. Toivotaan, että arpaonni suosii:)
t. mlhautamaki49@gmail.com

22/4/18 12:08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tulppaanit ja pionit sekä hortensiat ovat eniten mieleeni.
Maljakoita on varmaan kymmenkunta, kirkkaita pääosin, mutta myös muutama värillinen.

22/4/18 12:11  
Anonymous pöllö kirjoitti...

Olisipa mahtava lisä maljakoihin tuo aalto! Tykkään juurikin tuollaisista isoista rönsyilevistä kimpuista. Vessan pieneen maljakkoon poimin itse luonnosta jonkun oksan tai luonnonkukan. siilitytsi@gmail.com

22/4/18 12:11  
Blogger Ystävällinen hei kirjoitti...

Tällä hetkellä todella vihreät kimput sekä hortensiat näin keväällä. Omistan mielestäni tarpeeseeni ihan liikaa maljakoita. Varmaan kuusi kappaletta! Mutta aina tekisi mieli ostaa lisää. ulla.riikka.haapanen@gmail.com

22/4/18 12:24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rennot rönsyilevät kimput on aivan mahtavia. Samoin yksittäiset oksat ja heinät on suosikkeja.
Yhtään Aalto maljakkoa en omista ja sellainen on kyllä haaveissa. Aaltoon kun saa sommiteltua vaikka ja mitä!
Kiitos ihanasta postauksesta:)
eeva.vahamaki@hotmail.com

22/4/18 12:46  
Blogger Idis & Interiööri kirjoitti...

Kukista kiinnostavat likipitäen kaikki... niistä kun voi tehdä erilaisia asetelmia yksin, kaksin tai kimpussa. Hmm, vaaseja löytyy aika paljon, mutta juurikin isoin Aaltomaljakko sai pohjaansa kolhun ja siihen tuli reikä. Uudelle olisi kesän juhlissa käyttöä <3

22/4/18 12:49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moi!
oihh.. tää maljakko tulis tarpeeseen rikkoutuneen valkoisen aalto-vaasin tilalle.

olen floristi, joten joudun/pääsen työskentelemään värikylläisyyden keskellä, siksipä kotiin valitsen aina valkoisia kukkia :)

terkuin TiinaL

22/4/18 13:12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Eka kertaa ikinä kommentoin sinulle mitään, vaikka olenkin seurannut sinua jo vuosia! Minulla on n.10 maljakkoa, joihin mieluiten laitan neilikoita, tulppaanja, luonnon kukkia tai vaikkapa takapihalta mustikanvarpuja. Olisipa mukava saada kirkas vaasi valkoisen kaveriksi ����������
hanna.palopelto@gmail.com

22/4/18 13:27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Leikkokukkina suosikkejani ovat hortensiat ja liljat, neilikat pitkäikäisyydessään ovat myös mieluisa! Meillä on varmaan joku kymmenkunta maljakkoa, joista suurin osa on tällä hetkellä kaapeissa säilytyksessä meidän 1,5 -vuotiaan kodinhengettären ulottumattomissa :) Kevätterkuin Paula, paula.seppanen(at)gmail.com

22/4/18 13:28  
Blogger Anna-Kaisa Honkonen kirjoitti...

Kukkia rakastan myös minä ja maljakoita löytyy joka tilanteeseen. Aina on jotakin maljakossa, tällä hetkellä ruusuja (saatuja) ja toisessa maljakossa tuomen oksia pihalta.

22/4/18 13:43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lumoavan kauniita kukkakuvia ja tunnelmia.
Minä rakasta kukkia. Nyt viehättävät vihreät, hortensiat ja liljat. <3
Aurinkoista ja lempeää kevättä!
Maisa
pienet.suloisuudet@gmail.com

22/4/18 13:54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään todella paljon pioneista! Itselläni on muutama maljakko, jotka ovat olleet kyllä ahkerassa käytössä.

annakaisa.rantanen@gmail.fi

22/4/18 14:27  
Blogger Anne P kirjoitti...

Kaikki kukat luonnonheinistä ja varvuista kukkakaupan ylväimpiin ihastuttavat. Valitsen sitten mielialan ja tilaisuuden mukaan. Aalto-maljakko on ihana klassikko.

22/4/18 14:38  
Blogger Katariina Salo kirjoitti...

Kauniita asetelmia! Omaa silmää miellyttää just nyt omenapuun oksat ja muutkin "karummat" leikkokukat.

katkusa@hotmail.com

22/4/18 14:51  
Blogger Marja P kirjoitti...

Kymmenkunta maljakkoa varmaanki löytyy. Valkoiset kukat on lemppareitani, ruusut, tulppanit, pionit, liljat
marja.palokangas@pp.inet.fi

22/4/18 15:27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meillä on aina leikkokukkia maljakossa. Jonkin näyttävämmän kimpun haen perjantaisin - viikko pulkassa ja on aika palkita itseni ja koti nätillä kimpulla. Valkkaan kukkakaupan vitriinistä erilaisia irtokukkia ja runsaasti vihreää mukaan. Yleensä kimpussa on aina mukana neilikoita, lempikukkiani. Lisukevihreistä tämän hetken suosikkini on mm. eukalyptuksen oksat. Myös isoista hortensian kukinnoista saa jo vaikka yksinäänkin hienon yksityiskohdan. Juuri on maljakossa esim. kokonaan vihreä hortensian oksa.
Maljakoita on kaapeissa varmaankin 15, mutta vielä mahtuisi uusia mukaan! :)
Mukavaa keväänjatkoa, terveisin heidi.k.laaksonen@gmail.com

22/4/18 16:10  
Blogger Tarja kirjoitti...

Tässä arvonnassa soisin onnettaren suosivan, sillä meiltä todellakin puuttuu kaunis ja ajaton maljakko. Kaikenlaisia maljakoita tai maljakon tapaisi astioita meiltä kyllä löytyy, mutta ne ovat usein joko liian pieniä ja matalia tai liian isoja ja korkeita. Kaikki maljakot ovat meille kulkeutuneet jostakin - yhtään emme ole tainneet itse hankkia :) Leikkokukista kyllä tykkään! Erityisesti tulppaaneista ja gerberoista yhdistettynä johonkin vihreään. Jos itse ostan kukkia itselleni, ne ovat juuri näitä kahta edellä mainittua lajia.

tarja_72@hotmail.com

22/4/18 16:31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lempileikkokukkani vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Yleisesti ottaen pidän esim. tulpaaneista, pioneista, auringonkukista ja runsaista sekakimpuista. Omistan useamman maljakon, mutta en yhtään Aalto-maljakkoa. tpptuuli724@hotmail.com

22/4/18 17:04  
Anonymous Tove kirjoitti...

Rakastan kaikkia valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia - pioneja, tulppaaneja, ruusuja, anemoneja - sekä heiniä ja oksia. Maljakoita on ehkä tusinan verran, mutta Aalto-vaasissa on lohkeama. Lemppari tällä hetkellä on Marimekon Urna, johon sopii iso ja rönsyilevä kimppu. Asetelmasi ovat hurmaavia!

22/4/18 17:59  
Blogger Emma kirjoitti...

Suosikkejani ovat tulppaanit, neilikat, leinikit ja pionit. Nämä ovat aina takuuvarma valinta. Meillä maljakoita ei ole kuin 4 kappaletta, joten Aalto-vaasi olisi kiva lisä kokoelmaan :)

22/4/18 18:21  
Blogger Salli M kirjoitti...

Tykkään tosi paljon tulppaaneista ja ehkä joku 5 maljakkoa on. Salli.moilanen35@gmail.com

22/4/18 18:32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Omistan kymmenkunta maljakkoa, joista neljä laadukkaampaa. Lempikukkiani on kyllä monia, riippuu vuodenajasta ja tilaisuudesta. Jos yksi pitäisi valita, se olisi syntymäpäiväni aikaan kukkivan omenapuun oksa :) Aallon maljakkoon olisi ihanaa asetella vaikkapa niitä omenapuun oksia! Kaunista kevättä! Paula

22/4/18 18:40  
Blogger Johanna kirjoitti...

Pidän kaikista leikkokukista, mutta harvoin päädyn ruusuihin. Rennot kimput on nyt suosiossani. Maljakoita minulla on toistakymmentä. Aaltomaljakkoni valitettavasti särkyi, joten uusi tulisi tarpeeseen.

22/4/18 19:10  
Blogger Mallukka64 kirjoitti...

Omistan vain muutaman maljakon, juhliin täytyy lainata lisää äidiltä. Ruusut ja pitkäkestoiset neilikat ovat suosikkeja.

22/4/18 19:13  
Blogger Maiju Suhonen kirjoitti...

Hei vaan, tykkään tulppaaneista ja pioneista erityisesti. Omistan paljon maljakoita eri vuosikymmeniltä suomalaista designia melkein kaikki. Keräilen myös keramiikkaa kirppiksiltä, joten maljakoita riittää. maiju.suhonen@hotmail.fi

22/4/18 19:49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rennot kimput ovat myös minun mieleeni, mutta yksittäiset kauniit suuret kukat ovat myös ihania, kuten pionit. Aaltomaljakko tulisi minulle tarpeeseen, sillä virallisesti minulla ei ole kuin yksi maljakko. Epävirallisesti pari muutakin, nimittäin kirkkaita lasisia säilyketölkkejä, näyttävät kauniille juurikin hieman boheemien kimppujen kanssa. :)

minna.pylvas@gmail.com

22/4/18 19:58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva saada ideoita erilaisiin asetelmiin. Minulta löytyy muutama Ruutu maljakko ja ovat kyllä käytetyimmät maljakot tällä hetkellä, kun niihin saa jo muutamalla kukalla näyttävän ja erilaisen asetelman. Omistan aika monta maljakkoa ja suurin osa Iittalan tuotteita. Osa saatu, peritty ja itse hankittu. Mutta voiko maljakoita olla koskaan liikaa?!��
anna.ju@suomi24.fi

22/4/18 19:59  
Blogger Sofia kirjoitti...

Keltaiset tulppaanit vaasissa kuin vaasissa, aah niin kaunista.
sofianupponen@yahoo.com

22/4/18 20:21  
Blogger sikurina kirjoitti...

Ruusut ja tulppaanit ovat yleisimpiä kukkia, joita ostan. Minulla taitaa olla 3-4 maljakkoa.
s.kansakoski(at)luukku.com

22/4/18 20:50  
Anonymous Tarja kirjoitti...

Raikkaat keltaiset tulppaanit keittiön pöydällä tuovat kevään joka vuosi. Jokunen maljakkokin löytyy.

22/4/18 21:01  
Blogger Kati kirjoitti...

Kukista mieluisimmat ovat valkoiset leikkokukat. Maljakkoja on kertynyt yli 20 (!), aalto-vaasejakin neljä eri kokoisina ja eri värisinä. Jos onni suosisi, lahjoittaisin uuden aalto-maljakon pojalleni, joka muuttaa syksyllä omaan asuntoon.

22/4/18 21:26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luonnonkukkamaiset kukat vetoaa. Ja voimakkaat puhtaat värit. Pienisuisten maljakoiden rinnalle aalto olisi oiva. Minna.naatti@gmail.com

22/4/18 21:30  
Blogger Tuija kirjoitti...

Kaikki kukat on ihania ❤️ Mielialan mukaan mennään: välillä valkoista, välillä väriä. Välillä hallittua ja hillittyä, välillä rentoa ja rehevää.

Kirkasta aaltovaasia olenkin kaivannut 😊

satulinnablogi@gmail.com

22/4/18 21:49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaihtelevat kukka-asetelmat ja -kimpun piristävät mieltä ja arkea! Oma ehdoton lemppari on neilikat kaikissa väreissä :) omistan kaksi maljakkoa, josta toinen taitaa itse asiassa olla vanha purkki ilman kantta!

Tanja - tasutuom@gmail.com

22/4/18 21:52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään monenlaisista kukista, mutta eniten mieleeni ovat myös rennot, rönsyilevät ja valuvat kimput. Mieluummin yksi runsas, kuin pieniä siellä täällä.
heli.ylonen@suomi24.fi

22/4/18 21:54  
Blogger Jonsku kirjoitti...

Neilikat ovat lempikukkiani. Maljakoita on kolme. Olen jo tovin haaveillut Aalto-maljakosta, olisipa ihana saada se meille.

22/4/18 21:58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki kukat ilahduttavat!! Ja aina täytyy olla jotain maljakossa. Maljakoitakin löytyy kaapeista, mutta ei juuri tätä Aalto vaasia. tiituleinonen@hotmail.com

22/4/18 22:12  
Blogger Oili kirjoitti...

Lempikukkani aina ja ikuisesti on pioni.Maljakoita löytyy muutamia.

22/4/18 22:42  
Anonymous Muuttuva kotini Päivi S kirjoitti...

Tulppaanit ja erilaiset oksat ovat lemmpareita sekä omasta penkistä kesällä kerätyt pionit.

Useamman erilaisen maljakon omistan ja Aalto maljakko on kans yksi lemppareista, käy hyvin pöydälle kauniin muotonsa ansiosta vaikkei ole niitä kukkiakaan. Antaisin maljakon vanhimalle tytölle lahjaksi :)

paivi.salmi10@gmail.com

22/4/18 23:55  
Anonymous Hannastiina kirjoitti...

Rakastan erilaisia oksia ja näyttäviä leikkoja yksittäin maljakoissa. Omistan viisi maljakkoa, joten kokoelmassa olisi vielä hyvin tilaa.
hannastiina81@gmail.com

23/4/18 05:32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On maljakoita, jotka ovat kulkeneet suvussa vanhemmilta minulle ja on maljakoita, joita olen itse hankkinut eli Iittalaa ja Aaltoa, niissä eri koot ja sitten ne suvussa kulkevat, lukumäärä on juuri sopiva, niihin laitan mielelläni tulppaaneja, pioneja, niittykukkia ja sesonkikukkia mitkä milloinkin silmää miellyttävät ja eri kukkien värisävyt liittyvät eri vuodenaikoihin, koskaan ei voi olla kotona liikaa ihania kukkia tuomassa iloa arkeen tai juhlaan, HeidiS heidinluukku@netti.fi

23/4/18 05:58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Valkoiset kukat ovat ikisuosikkini. Ja yksinkertaiset maljakot kuten esim. tuo Iittalan kulmikas maljakko.
Maljakoitahan pitäisi olla joka lähtöön erilaisille kimpuille ja oksille, niitä ei kai ole koskaan liikaa :)
soile.p.korhonen@gmail.com

23/4/18 07:37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kaikenlaisista kukista ja kasveista. Maljakoita taitaa olla toistakymmentä. Osa perittyjä tai muuten vanhoja, joitain matkoilta, jokunen uudempikin hankinta. @luckytravellermerja

23/4/18 07:38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pionit ovat lempikukkani.Maljakoita löytyy kymmenkunta. Iittalan Kastehelmi on seuraavana toivelistalla. Aaltomaljakoitakin löytyy muttei tuota kokoa.
tiinaannelis@gmail.com

23/4/18 08:01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lempikukkiani ovat vaalenanpunaiset pionit sekä nyt uutena punainen orkidea. Olen konmarittanut myös maljakoita, joten jäljellä on enää parhaat neljä kappaletta. Lisää tietysti toivon myös. irmeliahlfors@gmail.com

23/4/18 08:19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rakastan erilaisia kukkia,tulppaanit, pionit, leinikit neilikat ja erilaiset puuvartiset oksat, eukalyptus on kans niin kaunis, vihreäyttä ja valkoinen kukka viehättää aina, toki monet muutkin sävyt mieleisiä. Aallon maljakko on niin kaunis ja ajaton.. mukana sanna-mikko@hotmail.com

23/4/18 08:50  
Blogger Tiina kirjoitti...

Lempikukkiani on pioni ja juhannusruusu. Maljakoita minulla on semmoinen kymmenkunta ja joikaisesta taitaa puuttapieni pala. Käytän myös kauniita vanhoja lasipurkkeja maljakkoina. tiina.nieminen@saunis.net

23/4/18 08:56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lempikukkiani ovat kaikki kukat! Mitä maljakkoon kulloinkin laitetaan, riippuu fiiliksestä, vuodenajasta, tarjonnasta jne. Itseltäni löytyy kymmenkunta maljakkoa pienestä antiikkisesta maljakosta aina jättisuureen, osa Iittalaa, osa "ei brändien" tuotantoa. Aaltoa en kuitenkaan enää omista ja sellainen olisi toiveissa. hannamariturunen@hotmail.com :D

23/4/18 09:01  
Blogger Riikka Kulla kirjoitti...

Valkoiset kukat ovat ihanimpia. Maljakko toki mielessä kukkaostoksilla��

23/4/18 09:38  
Blogger Mummi kirjoitti...

Tähän vuodenaikaan värikkäät tulppaanikimput on ihan must. Maljakoita on 12kpl joista muutama on Aalto maljakko <3 ride.ahola@netti.fi

23/4/18 11:27  
Blogger Hilda Hissu kirjoitti...

pari maljakkoa omistan,tulppaani ja ruusukimput ovat suosikkejani. ajattomia maljakoita sais olla enemmänkin . hilsan@luukku.com

23/4/18 11:44  
Anonymous Heli kirjoitti...

Eukalyptus on viimeaikoina miellyttänyt: tuoksu on mahtava ja lehdet kauniin mattavihreät. Rikoin jokunen aika sitten oman kirkkaan Aalto-maljakkoni, mutta en ole raaskinut ostaa uutta. Nyt jos onni lykästäisi :)

23/4/18 12:03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lempikukkiani ovat valkoiset, nytkin on maljakossa valkoisia ruusuja. heidi.kinnu@luukku.com

23/4/18 15:35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oijjoi kyllä nyt suosisi onnen potkivan. Omistan pari maljakkoa ja itseasiassa molemmat aaltoja. Voisin ottaa vielä kolmannen klassikon riviin! Kukkia minulla on todella usein -yleensä marketin tulppaanit ja neilikat. Kukkakaupan kukat ovat luksusta ja sieltä mukaan tarttuukin usein pionit, eukalyptusta ja kirsikan oksia. eerika.vasti@gmail.com

23/4/18 15:51  
Blogger EevaM kirjoitti...

Pari maljakkoa löytyy, pionit ja ruusut ovat kukista lemppareitani.
eeva22@hotmail.com

23/4/18 15:57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meillä suosikit ja tyyli vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Välillä väriä ja runsautta enemmän, välillä vähemmän. Viime talvella viehätti aivan tumman tumma lila. Joukkoon vähän eucalyptusta. Kesää kohden taas fressimpää:) elisakristiina@hotmail.com

23/4/18 16:50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meil on lähes aina neilikoita maljakossa, kun ne kestää niin hyvin �� keväällä ihanaa osta Turun torilta kukat! Parasta on siivottu koti ja kaunis kukkkimppu maljakossa:)
stella.dvsg@gmail.com

23/4/18 16:51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen vähän jumahtanut vihreisiin ja valkoisiin kukkiin - ikisuosikkini on jättimäinen eucalyptuspuska, joka myös kuivuu nätisti. Tätä juttua lukiessa tuli kuitenkin pitkästä aikaa sellainen olo, että ensi kerralla satsaan kukkakaupassa väreihin. Tuo makuuhuoneeseen laittamasi kukkanen (mikä lie laji onkaa) on todella kaunis. Aalto-maljakko täydentäsi hienosti maljakkoparini trioksi :) viivi.suomalainen@hotmail.com

23/4/18 17:04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Maljakoita löytyy kymmenkunta ja lempikukkiani ovat pionit ja valkoiset ruusut. Luonnosta tulee myös kimppuja kotiin :)
sartza.9@gmail.com

23/4/18 17:39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Neljä maljakkoa käytössä. Ihanin kukka on mielestäni pioni.

23/4/18 18:35  
Blogger Nenna kirjoitti...

Rakastan kauniita pioneja sekä eleettömiä neilikoita. Meiltä löytyy vasta 1 maljakko. Lisääkin voisi tulla kyllä, niin saisi kukkia useampaan paikkaan kodissa! Homekoti vei terveyden ja rahat, joten maljakoiden shoppailu taitaa olla juuri nyt prioriteetti numero 155 :D Mutta ehkä tulevaisuudessa, kun balanssia löytyy.
minuhno@gmail.com

23/4/18 19:29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lempikukat vaihtelevat sesongin mukaan, mutta tulppaanit ja pionit ovat ikisuosikkeja. Maljakoita on monenkokoisina ehkä 8.

23/4/18 19:52  
Blogger minnas kirjoitti...

Ikisuosikkina pionit. Uutena ihastuksensa neilikat. Maljakoita löytyy kymmenkunta, kukille ja muillekin jutuille, paistinlastatkin Aalto-vaasissa :)

23/4/18 20:06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hortensia ja neilikat. Maljakoita kymmenisen. :) essi.e.jaaskelainen@gmail.com

23/4/18 20:25  
Blogger Ikku kirjoitti...

Omistan ehkä noin viisi maljakkoa, jokainen on perintönä mieheni tai omasta suvustani, eivät arvokkaita rahallisesti, mutta arvokkaita minulle <3 Itse tulee ostettua tulppaaneita ja neilikoita, mutta mikään ei voita mieheni tuomia ruusuja <3

ida916@hotmail.com

23/4/18 20:37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Omistan kaksi maljakkoa ja lempparikukkiani ovat tulppaanit ja gerberat��

Eve_95@windowslive.com

23/4/18 21:08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lempikukkiani ovat maljakoissa kaikki valkoiset. Luonnossa pidän eniten leskenlehdistä ja krookukista, koska niistä tietää että kevät on tullut! Ja kirsikkapuiden kukista ja alkukesän syreeneistä ja pioneista :) pienikirahvi@hotmail.fi

23/4/18 22:29  
Anonymous SaraP kirjoitti...

Lempikukkiani ovat pionit ja maljakkoja löytyy tällä hetkellä vain kaksi.
sarpu93@gmail.com

23/4/18 22:52  
Blogger Siinatar kirjoitti...

Leikkoruusut ovat ihania =). Mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com

23/4/18 22:58  
Blogger Lady of The Mess kirjoitti...

Pidän kaikista kukista, mutta itse suosin viileitä sävyjä ja tuoksuallergian takia tuoksuttomuutta, mikä rajoittaa monen kauniin kukan ostamista tai poimimista. Tämän vuodenajan suosikit ovat jaloleinikit ja esim. kirsikanpuunoksat. Maljakoita lienee n. 10 - ja lisää vapaa-ajan kodissa;)

24/4/18 01:21  
Blogger Karkku kirjoitti...

Liljat, syreenit, pionit, hortensiat ja nyt on myös leinikistä tullut suosikki. Kukkien pitää olla valkoisia tai vaaleanpunaisetkin käyvät :) Niin ja ne harmahtavan vihertävät eucalyptukset ovat ihan must. Lempimaljakoksi on noussut Marimekon Urna.

24/4/18 04:12  
Blogger Noora kirjoitti...

Lempikukat vaihtelevat sesongin mukaan, mutta ruusur ja pionit ovat kyllä suosikkini. Maljakoita olen saanut kaikki 3x kummitädiltäni.
noora.misslinger@gmail.com

24/4/18 05:54  
Blogger Minna kirjoitti...

Pionit, ruusut ja syreenit ovat kukkien kolmen kärki ja maljakoita on paljon, mutta kyllä tänne vielä niitä mahtuu. Jos voittaisin tuon maljakon, niin kaiverruttaisin sen pohjaan Alma 10 v ja siitä tulisi herkkukulho. :) Nyt on herkut pienessä Aalto-maljakossa, joka jostain kumman syystä tuntuu aina olevan tyhjä.

24/4/18 06:42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi kun en omista ainuttakaan maljakkoa! Ihan harmittaa, koska kauniit kimput joita silloin tällöin saa eivät pääse samalla lailla esiin kuin miten pääsisivät kauniissa maljakossa.
niina-a(at)hotmail.com

24/4/18 12:21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Maljakoita toki on, mutta klassikko ja leikkokukat sopivat hyvin yhteen. Leinikki ja pioni ovat lempikukkia.
Mukana arvonnassa!
Seija
mansikat@kolumbus.fi

24/4/18 13:56  
Blogger Diva kirjoitti...

Lempikukkia on niin kovin monia, valkoiset ovat aina suosikkejani. Eri lajeista esim. hortensiat ja orkideat sekä myös pionit ja helmililjat ovat kivoja, mutta kaikki ovat kivoja. Aaltomaljakkoon sopii parhaiten ruusut ja tulppaanit, tai ehkä se on vain lapsuudessa opittu asia :)

24/4/18 14:13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aalto on ihana klassikko ja se ihanuus on ollut himotus listalla, mutta jäänyt antamatta. Lahjaksi olen Aalto maljakon antanut parillekin ystävälle. Pionit ja tulppaanit on leikkokukista mun suosikkeja. Valkoisina ja väreissä, fiiliksen mukaan. Maljakkoja on kertynyt kaappiin kiitettävästi: perintökaluja, kirppislöytöjä, lahjaksi saatuna ja Ikean edukkaita versioita. Hyvin saa isommissakin juhlissa saadut kukkakimput maljakkoihin. Isäntä sais tuoda useamminkin kukkia kotiin! ;)

24/4/18 14:38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pidän valkoisista ja vaaleanpunaisista leikkokukista eniten. Omistan noin viisitoista maljakkoa. Aalto-maljakkoni ovat valkoisia, joten kirkas olisi tosi mieluinen lisä kokoelmiini. t. Maritta

24/4/18 14:45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

maritta.vuorela@kotinet.com

24/4/18 14:47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Moi Anne! Yllätin itseni hurahtamalla täysin karamellin ja muihin murretun sävyisiin neilikoihin. Magnolian oksat ovat aina upeita - neilikoiden vastapainoksi myös vähän raffimpi ilme kiinnostaa. Erilaisille kukille ja asetelmille on kiva olla erilaisia maljakoita, joita kirppishaukalle on kertynyt seitsemän kappaletta.

24/4/18 14:57  
Blogger An Ka kirjoitti...

Ihana tuo sinun runsas kimppu. Tykkään itsekin valita jotain erikoisempaa kukkaa silloin harvoin, kun kukkakaupassa raskin asioida.

24/4/18 15:13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pidän pitkävartisista ruusuista, mutta myös värikkäistä tulppaanikimpuista. Maljakoita on aina liian vähän tai ne ovat vääränlaisia.

24/4/18 16:10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heinosen.kaija@gmail.com

24/4/18 16:12  
Blogger Teija Hämäläinen kirjoitti...

Valkoinen pioni on ihana!
Maljakoita on varmaan joku kuusi- seitsemän.
hamalainentm@gmail.com

24/4/18 17:06  
Blogger emzi kirjoitti...

Rakastan neilikoita ja muutin juuri ikiomaan kämppääni, eikä minulla ole kuin vasta yksi maljakko (kastehelmi kirkas). :-)

24/4/18 20:04  
Blogger Karkki kirjoitti...

Neilikat ja pionit, siinä suosikit. Pidän hyvin simppeleistä kukista. Maljakoita on jonki verran kertynyt kaappeihin, kymmenisen kappaletta ehkä, mutta sopivaa maljakkoa saa aina hakea :D

kaislarannalla@gmail.com

24/4/18 22:11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pionit ovat suosikkejani. Omistan vain yhden maljakon, joten toinen maljakko olisi tarpeellinen. Kaunis maljakko toimii kauniina sisustuselementtinä myös ilman kukkiakin.

Tuulaylinen.2@gmail.com

24/4/18 22:12  
Blogger Salla kirjoitti...

Maljakkoja ei tosiaan olla koskaan liikaa! Yksi kaunokainen siis mahtuisi hyvin vielä kaappeihin! Maljakkoon pääsisi ensin värillisiä liljoja ja pian myös lemppareita pioneja!
spnieminen@gmail.com

24/4/18 23:09  
Blogger anna s. kirjoitti...

Maljakkoja on muutamia, pionit on ihania <3
anna_88@luukku.com

25/4/18 07:35  
Blogger Heli kirjoitti...

Maljakkoja on kertynyt kymmenkunta. Kukkien suhteen makuni vaihtelee kauden mukaan mutta mutta ikisuosikki on kyllä mikä tahansa valkoinen.

25/4/18 12:47  
Blogger Leenu kirjoitti...

Miulla ei ole kuin pari maljakkoa, mutta isot vanhat lasipurkit onneksi käyvät myös maljakoista. Neilikka on suosikkini kukista.

25/4/18 16:06  
Blogger Leenu kirjoitti...

Ja Leenun mailiosoite on leenamyy@gmail.com

25/4/18 16:08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kimppu pöydälläsi, jossa on Nappula kynttilänjalat, lasilintu kirjapinon päällä on täydellinen sekoitus, ehkä maljakon väri ja tausta vaikuttavat asiaan, täydentäen kokonaisuutta. Tämä kimppu on Lupaus Kesästä. Kukkieni valintaan vaikuttavat tietysti vuodenajat, kesällä maljakkooni sujahtaa juuri kuvasi kaltainen "sekakimppu". Maljakoita on muistaakseni 5. Ihasteli, Sirpa ikuinenrooma@outlook.com

25/4/18 18:41  
Anonymous Eevastiina kirjoitti...

Hortensia on lempparikukkani. Muutoin runsaat ja rennot kimput ovat kauniita. Kahden siperiankissamme myötä moni kukka on myrkyllisenä pannassa, mutta esim. perinteisistä, turvallisista ruusuista löytyy erikoisempia esim kerrottuja versioita. Kukat ovat kyllä ihania ja ilostuttavia. <3 eeva-k@hotmail.com

25/4/18 18:47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pioni ja vihreät kimput. Maljakoita kymmenkunta Aaltojakin on mut ei kirkasta.

Ida

25/4/18 19:35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia! Minulla on ”vain” viisi maljakkoa. Freesiat ja valkoiset kukat on lemppareita ��

25/4/18 21:57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pidän pitkään kestävistä kukista kuten Neilikka. Harvemmin tulee kukkia ostettua joten on kiva kun ne viihdyttää pitkään. Minulla on noin 5 maljakkoa.

25/4/18 22:12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pionit ovat suosikkejani. Maljakoita on tällä hetkellä vain yksi. Aallon maljakon jouduin luovuttamaan ex-miehelleni, olisipa kiva saada sellainen uudestaan itsellekin :) T. Salla K.

25/4/18 23:05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki leikkokukat ovat kauniita - ihan mahdotonta olisi valita suosikkeja! Onneksi ne myös vaihtuvat kausittain, joten kyllästymään ei ehdi. Aalto-maljakko olisi tervetullut klassikko muutaman maljakon kokoelmaani. Jos arpaonni osuu kohdalleni, lähetän sähköpostiosoitteeni yv:nä :) Terveisin Heljä

25/4/18 23:14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pioni on ehdoton suosikki, mutta kaikki leikkokukat ovat ihania. Omistan muutaman maljakon, joista käytän vain kahta.
Kivaa kevättä!
T: Pia S
piamaarika@gmail.com

26/4/18 09:30  
Blogger Pilviraitti kirjoitti...

Pidän sellaisista kukista, jotka kestävät maljakossa kauniina pitkään, kuten neilikasta ja anemonesta. Maljakkoja meiltä löytyy varmaankin kymmenkunta. Kauniit maljakot toimivat ilman kukkiakin, joten meillä on niitä aina esillä.

26/4/18 18:43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Valkoiset ja oranssit kukat lemppareita. Meiltä löytyy kuusi maljakkoa.
Iinaf@hotmail.com

26/4/18 19:44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pionit ovat ihania kesällä, tulppaani tuo kevään, neilikat tuoksuvat ihanasti... Lempikukkia on paljon, mutta harmittavan harvoin tulee leikkokukkia kuitenkaan kotiin ostettua. Kesällä on helppo omasta puutarhasta jotain kaunista napsaista sisällekin. Maljakoita taitaa olla... jaa... varmaan parikymmentä, mutta niitä ei ole koskaan liikaa. Kirkkaasta Aalto-maljakosta olen jo pitkään haaveillut.
anuliisa@luukku.com

27/4/18 10:36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En omista kuin muutaman maljakon. Aalto-maljakko olisi mukava lisä kokoelmaan!

28/4/18 07:16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aina olen ollut valkoisten kukkien ystävä. Ehdottomat lempparit on kalla ja pioni. Maljakoita löytyy muuramia, mutta tarvetta olisi uusillekin. tanja.jokikallas-haaranen@hotmail.com

28/4/18 23:59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Onko arvonta jo suoritettu?:-)

7/5/18 08:43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu