<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.annemelender.fi

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

1.12.2017

LISÄÄ UUSIA TUULIA


Ja kaiken muun pyörityksen lisäksi blogissakin tapahtuu muutto. Olen siirtynyt juuri Asennemedian huipputiimiin. Odotan innolla mitä yhdessä mahtavan porukan kanssa saankaan aikaiseksi. Kunhan elämän pyörteet tasaantuvat, minulla on nyt puitteet tehdä teille entistä parempaa blogia.

Olen niin iloinen että pääsen toteuttamaan itseäni ja mukana on mitä parhain tuki ja henki. Koko Asenteen jengi on ihan huippumahtava ja tunnen itseni erittäin lämpimästi tervetulleeksi heidän joukkoonsa.

Mitä tulee muuten omiin lähiaikoihini, niin tiedätte, että olen nykyään aikamoinen remonttireiska. Paljon on tullut tehtyä ja opittua viime viikkojen aikana. Voin sanoa, että remppaamiseen on tullut jopa jonkinlainen himo, ehkä jatkan jossain muodossa remonttihommaa taas lähitulevaisuudessakin.

Nyt kyllä tapahtuu niin paljon, että itsekin on vaikea pysyä mukana. Mutta kohta toivottavasti rauhottuu ja pääsen taas tännekin useammin.

Ihanaa viikonloppua!


Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger Marjukka / Fab Forty Something kirjoitti...

Onnea uuteen blogikotiin!

1/12/17 11:28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jään odottamaan innolla, miltä uusi blogi vaikuttaa. Toivottavasti edelleen sisustusta ja muotia! Hyvä kuva sinusta, et näytä yhtään remontissa rähjääntyneeltä(: terkuin Pauliina

1/12/17 16:27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huippukaunis kuva, ihana ! Mukavaa viikonloppua :-)
T. Varpu

1/12/17 19:12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti blogin taso säilyy eikä muutu liian pinnalliseksi muodin perässä juoksemis-kerskakulutus/turhaa remontoidaan ja kulutetaan luonnonvaroja blogiksi niinkuin esim suositut oma koti valkoinen ja valkoinen harmaja. Nämä haihattelijat nyt menee ja tulee, mutta tyyli pysyy ja vaatii älyä pitää koti samaan aikaan mielenkiintoisena ja ajattomana.

2/12/17 21:27  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiitos Marjukka, tuntuu että olen löytänyt oikean paikan blogilleni :)

5/12/17 11:46  
Blogger Anne kirjoitti...

Tiedätkö, odotan itsekin. Kunhan tämä kiireinen vuosi saadaan kunnialla loppuun, alan tosissaan keskittyä tähän blogiin. Ilman muuta sisältää ihan samoja asioita kuin tähänkin saakka. Ja kiitos, olo on rempassa rähjääntynyt, mutta taitava kuvaaja osasi taikoja.

5/12/17 11:47  
Blogger Anne kirjoitti...

Kiitos Varpu ja mukavat Itsenäisyyspäiväviikot sinulle :)

5/12/17 11:48  
Blogger Anne kirjoitti...

Oi, kiitos kommentistasi. Varmasti säilyy ihan entisellään. Enemmänkin ajattelin että tiivistän postaustahtia, parannan kuvien ja tekstin laatua ja monipuolistan sisältöä. Valkoista Harmajaa en todellakaan kyllä laske kerskakulutusblogiksi (oman siskon blogi joka on todella aito ja ei mitenkään kulutuskeskeinen), toista mainitsemaasi en seuraa niin en osaa kummemmin kommentoida.

5/12/17 11:50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu