MUSTA VEKKIHAME

27.7.2018


Eka työviikko kesätöissä alkaa olla pulkassa. Viikonloppu onkin vapaa, sillä myymälämme on kesälauantaisin kiinni. Kivaa, sillä me lähdetään illalla ajelemaan kohti Kokkolaa. Ohjelmassa on vanhempien ja siskon perheen tapaamista ja isoäidin syntymäpäivillä piipahtamista. Odotan myöhäisillan pitkää ajomatkaa jo kovasti, samalla voidaan vaikka kuunnella podcasteja ja ihailla kuunpimennystä.


Kuvan sohva on Muuton Outline, niin tukeva ja silti siron mallinen. Koristetyynyt ovat Hayn Dot-tyynyjä, joita tuli Koodiin juuri viime viikolla uusi erä pehmoisella harjatulla puuvillakankaalla. Tyynyissä on ihanan utuiset sävymaailmat. Sohvapöytä Hayn Tray, joka on suosiostaan huolimatta edelleen erittäin myyvä ja oikein mainio tuote.


Kesällä on melkein tullut unohdettua millaista on kuvailla sähkövaloissa. En muistanut sammutella liikkeen spotteja kuvaamisen ajaksi ja nyt kuvissa on tuollaisia hassuja varjoja ja keltaisuutta - kaikkea ei voi poistaa kuvankäsittelylläkään. Kohta tuollainen valaistus alkaakin olla jo jokapäiväistä, hui, miten pitkä aika onkaan syksyyn..

 

Minulla oli instagramin my storyissa - @muotimielessa - hauska kyselytuokio, vastauksia pääsee vielä hetken katselemaan. Siellä kyseltiin mm. hyvistä erikoiskahvipaikoista täällä Turussa. Noh, tiedättekö että juon oikeasti mieluiten perinteistä kahvia ja mustana. Onhan erikoiskahvit ihan hyviä, mutta silti pidän eniten taviskahvista. Mites te - millaisena juotte kahvinne?
 

(t-paita HM / musta vekkihame Samsoe/Samsoe / varvastossut Ecco*saatu)

Hellepäivinä olen pukeutunut hameisiin ja mekkoihin. Työpäivien suosikeita ovat olleet mustat hameet, sillä niiden kanssa on niin helppo valita yläosa. Tosin sekin yleensä on jonkin sortin valkoinen t-paita - niitä löytyy kaapissa todella valtava pino. Jos pitäisi (farkkujen ja harmaiden neuleiden lisäksi) mainita lempivaatekappale olisi se ehdottomasti valkoinen t-paita.

Tykkään muuten tosi paljon noista uusista Chloén silmälaseistani*. Vaihteeksi tuntuu kun ei olisi silmälaseja ollenkaan, jotenkin meikki ja erityisesti silmämeikki näkyy paremmin. Lasit ovat myös ihanan kepoiset käytössä.

*silmälasit saatu osana Instrumentariumilta


Ihan mahtavan rentouttavaa ja kivaa viikonloppua teille!


4 comments

 1. Kiva asu ja itse näytät niin fressiltä ja raikkaalta😍

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo hame, melkein klassisen ajaton. Minulla oli vastaava, mutta jossain elämän melskeissä menin kai panemaan sen eteenpäin. Että harmittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus itsekin tulee harmiteltua joitakin pois laitettuja juttuja. Toisaalta, ajattelen aina niin, että kyllä sitä sitten uuden vastaavan löytää jos on tarvis :)

   Poista