TRIUMPH MAGIC WIRE - KILPAILU

29.4.2015


Oletteko jo kuulleet Triumphin uusista Magic Wire-rintaliiveistä. Ne ovat innovatiiviset, uudenlaisella silikonisella kaarituella varustetut liivit. Triumph kuunteli naisia ja kehitti ratkaisun metallisten kaaritukien aiheuttamaan epämukavuuteen. Minäkin olen monta kertaa tuskaantunut rintakehää painaviin kaaritukiliiveihin.

Triumph kehitti Magic Wire-liiveihin silikonista valmistetun kaarituen, joka ei paina, mutta antaa silti napakkaa tukea. Silikonituki on myös ihoystävällisempi nikkelittömyytensä ansiosta.  Magic Wire-liivit tuntuvat joustavilta ja mukavilta päällä, ne mukautuvat hyvin kehon liikkeisiin. Sain itselleni nämä ihmeliivit Sokos-yhteistyön tiimoilta ja voin sanoa että ne tuntuivat juuri niin hyviltä, kun arvelinkin. Kaaritukikolotusta ei käytössä ilmennyt.

Triumph sai tästä innovaatiostaan arvostetun Red Dot-muotoilupalkinnon. Sarjaan kuuluu erilaisia liivejä ja niihin sopivia pöksyjä. Löydät nämä Sokoksen alusvaateosastolta. 
Magic Wire-liivien takaosa on miellyttävän pehmoista kangasta, reunat on viimeistelty silikonisin nauhoin, näin liivit pysyvät liikuttaessa hyvin paikoillaan.  Tässä liivimallissa on irrotettavat olkaimet, joten liivejä voi käyttää avonaisten yläosien kanssa. Mukana tuli vielä toiset huomaamattomat silikoniset olkainnauhatkin.

Kilpailu - voita itsellesi Magic Wire-rintaliivit!

Sain arpoa yhdelle onnekkaalle tällaiset rintaliivit. Voit osallistua kilpailuun kertomalla kommenttilaatikossa mitä ominaisuuksia sinä toivot liiveiltäsi. Muista mainita meiliosoitteesi mahdollisen voiton sattuessa saan sitten sinuun yhteyttä.

Kilpailu alkaa nyt ja päättyy tiistaina 5.5.2015 klo 24.00.

KILPAILU PÄÄTTYNYT!

"yhteistyö"

89 comments

 1. Liivien tulee olla huomaamattomat yllä, tukevat ja mukavat, plussaa visuaalisesta ilmeestä - joku juju saa aina olla,

  VastaaPoista
 2. Parhaat liivit ovat ehdottomasti sellaiset, joiden päällä olon unohtaa!! Sellaiset, jotka ei kiristä, purista tai hierrä mistään ja olkaimet pysyvät paikoillaan, eikä niitä tarvitse olla jatkuvasti nostamassa. Näitä liivejä on päästävä kokeilemaan, sen verran täydelliseltä kuulostaa :)

  -H
  habeliini@netti.fi

  VastaaPoista
 3. Liiveiltä vaadin mukavuutta ja istuvuus, pehmeää materiaalia ja lempeää väriä. Ehdottomasti istuvuus merkkaa eniten, ei saa tuntua päällä, ei vinkuroida eikä näkyä harmittavasti t-paidan alta.

  VastaaPoista
 4. Liivien tärkeimmät ominaisuudet ovat ehdottomasti mukavuus, istuvuus ja tukevuus. Jos näiden lisäksi myös ulkonäkö on kohdallaan, niin kaikki kriteerit on täytetty.
  ansosa(at)netti.fi

  VastaaPoista
 5. Tärkeintä on istuvuus ja mukavuus, lisäksi haluan, että liivit myös näyttävät kauniilta. Näihin Triumphin uutuuksiin haluan kyllä tutustua.

  Ripi
  ripi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Liivien tulee tukea ja olla mukavat päällä - bonusta siitä, että ovat kauniitkin!
  Ja mielellään tarpeeksi pitkät olkahihnat!

  VastaaPoista
 7. Liivien tulee olla mukavat eli sellaiset, että ei oikeastaan edes tunne niiden päälläoloa. Mistään kohtaa ei hierrä tai purista, ja rinnat asettuvat luonnollisesti ja kauniisti. Olkaimien pitää pysyä paikallaan. Liivien tulee kestää konepesua ja pysyä hyvinä pitkään. Liivien tulee olla pinnaltaan sileät, jotta ne eivät näy vaatteiden alta. Väreissä suosin puuteria vaaleiden ja mustaa tummien vaatteiden alla. Muuten liivien ulkonäkö on minulle se viimeinen asia, jota mietin. Mukavuus ja käytännöllisyys ovat tärkeintä ja kaunis ulkonäkö plussaa.

  Katriina

  VastaaPoista
 8. Minä suosin liiveissäni tukea ja mukavuutta. Olen onnistunut parit tällaiset löytämäänkin, mutta seuraavan kerran ne ovatkin hakusassa. Mukava, että on tullut tuollainen malli, joka on aina varma ostos.

  VastaaPoista
 9. Tämäpä olikin kiva uutinen! Osallistun arvontaan.
  Liiveissä mukavuuden ja ulkonäön lisäksi pidän tärkeänä sileää, oikeasti kuhmutonta kuppia, ettei liivin rajat paista paidan läpi :)
  annikavki@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tärkein ominaisuus liiveissä on niiden huomaamattomuus. Olkaimet eivät putoile ja liivit eivät paina mistään lisäksi näyttävät tasaiselta myös paidan päältä katsottuna.
  visunen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Toivon rintaliiveiltäni paljon: 1| kauneutta, 2| mukavuutta, 3| tukea ja 4| kestävyyttä. Onneksi nykyään on jo mahdollista saadakin nämä kaikki yhdessä ja samassa rintaliiviparissa!

  Sähköpostiosoitteeni laitan sulle sähköpostilla, se kun on muotoa etunimi.sukunimi.

  VastaaPoista
 12. Huomaamattomuus ja pehmeys.

  VastaaPoista
 13. Tämä on odotettu uudistus! Mutta yllättävän kauan sen kehittämiseen on aikaa kulunut...
  Liiveissä pidän tärkeänä - mukavuuden ja kauniin ulkonäön lisäksi tasaista kuppia, sellaista että liivin rajat eivät erotu paidan läpi.
  hannele.lang@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Parhaat liivit ovat niin mukavat ja istuvat päällä, että niiden olemassaolon unohtaa. Ja kyllä itselläni kaunis ulkonäkö on myös ehdoton vaatimus. Tieto, että on joutunut pukemaan alimmksi rumat tai kulahtaneet alusvaatteet saa koko olon alavireiseksi. Täytyy ehdottomasti testata nämä liivit.

  Maia
  emariaem@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Itse käytän lähes poikkeuksetta olkaimettomia bandeau-mallisia liivejä, jotka istuvat jokaisen asun alle huomaamattomasti. Olkaimettomien liivien kanssa on erityisen tärkeää, että ne pysyvät paikoillaan, eivätkä valu päivän mittaan.

  Vive
  vivevi@utu.fi

  VastaaPoista
 16. Olen ehdottomasti balconette-mallisten rintsikoiden ystävä. Ja parhaiden rintsikoiden olemassaolon unohtaa.
  :)
  ihanat kuvat !

  VastaaPoista
 17. Liivien pitää olla sopivat, lisäksi konepesun kestävät, mielellään 60 astetta. Vuosikausiin en ole ostanut kuin kaarituettomia kun kaarituelliset painaa. Nämä liivit voisin ehkä testata, tosin en pidä silikoonista ja näissä sitä on käytetty reunoissa. Pelkään sen aiheuttavan allergiaa jossain vaiheessa.

  Sipuli

  VastaaPoista
 18. Just silikonitukien tuomaa mukavuutta kaipaan, sekä liivien puristamatonta istuvuutta. Metalliset tuet ovat aiheuttaneet allergisen ihoärsytyksen, joka ei lainkaan tunnu rauhoittuvan.

  -johanna r

  VastaaPoista
 19. Istuvuus & mukavuus )
  Ines

  VastaaPoista
 20. Konepestävyys 60 asteessa ja se, että olkaimet pysyvät paikoillaan, tässä minun toiveet liiveiltä.

  MaaritN

  VastaaPoista
 21. Istuvuus ja mukavuus ovat tärkeimmät liivien ominaisuudet. Näistä ihmeliiveistä en ollut vielä kuullutkaan :)

  nelliina @ yahoo.com

  VastaaPoista
 22. Kuulostaapa hyvältä! Ja näyttääkin vielä.
  Hyvin samankaltaiset toiveet liivien kohdalla kuin muillakin, huomaamattomuus mutta mukavuus! Itse koen erittäin vaikeaksi täydellisten liivien ostamisen. Sen kun huomaa vasta käytön myötä, kuinka onnistui..liian usein ei onnistunut. Näitä voisi kokeilla! Arpaonnen toivossa siis Tiima - tiimantti ät gmail.com

  VastaaPoista
 23. Parhaat liivit ovat sellaiset, joiden päälläoloa ei huomaa, eivät purista tai kiristä ja olkaimet pysyvät. Liivien pitää olla myös kauniit :)

  VastaaPoista
 24. Tärkeintä on hyvä istuvuus ja mukavuus, silloin niitä ei tarvitse miettiä päivän aikana. Plussaa kivasta kuosista, naisellisuudesta ja muotoilusta. :)

  ahaurinko@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Istuvuus, mukavuus ja kauneus.

  VastaaPoista
 26. Huomaamattomuus ja mukavuus on mielestäni tärkeintä. Nämä uutuudet olisi varmasti kokeilemisen arvoiset.
  olivia@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Rintsikoiden pitää olla istuvat!

  -tii

  VastaaPoista
 28. Istuvuus, mukavuus tietysti, ja mn liivien täytyy vähän "tehdä" rintoja, koska rintani ovat pienet. Just tuollaisia sileitä, saumattomia pintoja pitää olla, pitseistä en piittää, T-paita-passelit on mun juttu.

  VastaaPoista
 29. Liivin oikea koko , istuvuus ja hyvät ,pitävät olkaimet. Myös materiaali . väri ja liivin ulkonäkö ovat tärkeitä. Liivi pitäisi olla myös kantajansa näköinen.

  RiittaR

  VastaaPoista
 30. Liivien tulee olla mukavat päällä, eivät saa näkyä vaatteiden läpi. Ja hyvännäköisetkin pitää olla
  sasavela@gmail.com

  Sannas

  VastaaPoista
 31. Vau mikä tuotekehitys! Itse kaipaan tukea, mukavuutta ja huomaamattomuutta. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu! Lisäplussa mahdollisuudesta pitää myös olkaimettomana. Ehdottomasti mukana.

  VastaaPoista
 32. Näissä liiveissä kuulostaisi olevan kaikki kriteerit kohdallaan mitä itse toivon.:)
  elisakin83@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Tukiominaisuudet eivät ole minulla niin tarpeen, mutta arvostan sitä, että rintsikat ovat mahdollisimman huomaamattomat sekä itselleni että muille ihmisille. :-)

  VastaaPoista
 34. Noissa taitaa olla kaikki tärkeä samassa paketissa, mukavat päällä, väri, malli, saumattomuus ym.
  Mutta voin ottaa lohdutuspalkinnoksi tuon kerrosvadin, koska arpaonni ei minua suosi missään blogikisoissa.
  Mukavaa vappua!
  -Minna
  laurilamin at gmail piste com

  VastaaPoista
 35. Huomaamattomuus ja käyttömukavuus, oikea koko ja yksinkertaisen tyylikäs ulkonäkö. Vaikka pienirintainen olenkin, ei liiveissäni saa olla täytettä. Nämä vaikuttavat juurikin täydellisiltä, joita täytyy käydä sovittamassa jos arpaonni ei suosi.

  VastaaPoista
 36. Olen luopunut kaarituellisten liivien käytöstä kokonaan rintojen kipeytymisen takia. Eli odotan liiveiltä ensijaisesti mukavuutta - ettei niitä tunne päällään. En myöskään tykkää toppauksista liiveissä, vaikka olen vain B-kuppinen. Sitten olkaimet saisivat olla myös sellaiset, että niitä voi luulla vaikka topin olkaimiksi - ettei haittaa, vaikka näkyvät paidan avarasta kaula-aukosta.
  sasamaarit(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 37. Kaikkein tärkeintä on oikea koko ja istuvuus. Näitä olisi kyllä tarkoitus kokeilla kun seuraavan kerran liiviostoksille lähden :)
  paivijj (at) gmail.com

  VastaaPoista
 38. Hyvät liivit ovat mukavat yllä, istuvat hyvin, eivät näy vaatteen läpi ja ovat kauniit ja naiselliset! Nämä vaikuttaisivat juuri oikeilta:) Pauliina

  VastaaPoista
 39. Liivit saisivat olla mielellään sellaiset, että niitä ei edes huomaa pitävänsä. Toisin sanoen hyvä istuvuus, kaarituet eivät paina, olkaimet pysyvät paikoillaan ja materiaali on iholle miellyttävää. Toki liivien tulisi mielellään miellyttää myös visuaalista silmää. Suunnitteilla onkin alusvaateostoksille suuntaaminen - nämä Magic Wire -kaverit pääsevät taatusti kokeiluun : )

  Kopi manis

  VastaaPoista
 40. Haluaisin sellaiset liivit jotka eivät tunnu päällä. Tähän mennessä en ole onnistunut löytämään kaarituellisia liivejä jotka eivät puristaisi ja tuntuisi ikävältä päällä. Näitä kokeilisin mielelläni. Jospa viimemeinin löytyisi unelmien liivit.
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Parhaat liivit istuvat täydellisesti! :)
  juttawargelin@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Mukavuutta, istuvuutta ja tietenkin kauneutta! :)

  VastaaPoista
 43. Liivien pitää ehdottomasti tuntua hyviltä, istua hyvin ja olla tukevat! :) - marianne.keskimaki@outlook.com

  VastaaPoista
 44. Liivien pitää olla mm. tukevat, huomaamattomat ja kauniit.
  mia.2posti@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Huomaamattomuus, tukevuus ja mukavuus ovat mielestäni tärkeintä, kauneutta unohtamatta. Nämä uutuudet olisivat varmasti kokeilemisen arvoiset. Olen hyvin kriittinen liivien kanssa ja monia vaihtoehtoja ei siksi ole kohdalle osunut, eli jospa nyt olisi sellaiset.
  kinnuei@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Anonyymi1/5/15 08:59

  Kyllä, juurikin noita ominaisuuksia olen pienirintaisena kaivannut, pehmeys ei liikaa toppauksia jne. Ei voi olla olo epämukavampi jos/kun kaarituki painaa. Nämä olisivat myös ihanan kesäiset liivit :) T. AinoJohanna

  VastaaPoista
 47. Liivit tulee olla napakat ja miellyttävät käyttää.
  tanja.aaltonen43@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Tällä hetkellä käytän imetysliivejä ja ne ovat ihanan pehmeitä. En ole koskaan tajunnut kuinka ihanat kaarituettomat liivit ovat. Tie kaatituettujen maailmaan on taas pitkä ja kova. Ehkäpä nämä auttaisivvat asiaa!
  Kemikand@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Anonyymi1/5/15 13:10

  Etsiskelin jo näitä liivejä luettuani uutuuksista, mutta pieneltä paikkakunnalta ei löytynyt kokoani. Pienirintaisena ja hoikkana perinteiset kaarituet tuntuu liian kovilta, liivien tulisi olla huomaamattomammat. Nämä olisi juuri sellaiset!
  Sähköpostiosoitteen laitan myöhemmin, jos arpa osuu kohdalle. T. Anita

  VastaaPoista
 50. Anonyymi1/5/15 13:22

  Huomaamattomat, tukevat ja jopa käytännölliset, kauniitkin vielä,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
 51. Anonyymi1/5/15 14:40

  Mahtavaa, että tämmöset on lopultakin keksitty. Jos joku pilaa elämän, niin kammottavat kaarituet. Mulle mukavuus on ykkönen. Jos on vielä nätit, niin se on plussaa.
  Terkuin Taikkis

  VastaaPoista
 52. Anonyymi1/5/15 15:05

  Tukevat ja hyvinistuvat t. Maritta

  VastaaPoista
 53. Mukavuus, tukevuus ja kauneus. Niistä en luovu.

  VastaaPoista
 54. Hyvin istuvat, mukavat, kauniit.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 55. Anonyymi1/5/15 19:35

  Kauniit, kevyesti topatut ja sopivan napakat päällä. Kuvan liivit on ihanat, juuri omannäköiseni. Olisipa nyt onni myötäinen.

  Elise

  VastaaPoista
 56. Liivien täytyy olla mukavat ja hyvin istuvat - inhoan sitä tunnetta, kun jollain tapaa väärän kokoisten liivien asentoa joutuu korjailemaan pitkin päivää. Kaunis ulkonäkö on tietysti plussaa, vaikka omasta vaatekaapistani löytyykin myös niitä mahdollisimman tylsiä liivejä ilman mitään ylimääräisiä somistuksia :).

  blackpluswhiteisgrey@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Anonyymi1/5/15 21:24

  Hyvät liivit on sellaiset joiden olemassaoloa ei edes huomaa. Silloin ne ovat täydelliset. Mistään ei kiristä, eikä purista, niitä ei tarvitse kokoajan korjailla, olkaimet pysyvät olalla, jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi1/5/15 21:25

   Unohtui s-posti eli: k_a_t_i6@hotmail.com

   Poista
 58. Anonyymi1/5/15 21:34

  Hyvät liivit ovat tukevat, mukavat ja huomaamattomat! Ehkä nuo olisivat juuri sellaiset!
  Terv, arpaonnea toivova saanko

  VastaaPoista
 59. Toukotakku2/5/15 14:47

  Istuvuus on hyvien liivien ominaisuuksista se kaiken a ja o, muuten liivit eivät tue ja tuntuvat epämukavilta yllä. Pitää siis mukautua vartaloon, tuntua napakoilta mutta niin miellyttäviltä, että melkein voi jo unohtaa liivien olemassaolon :) Ja esteettisyydestä plussaa :) Kauniit ja
  neutraalit näyttävät olevan kuvassa, ihanat! au.soini@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Liivien tärkein ominaisuus on, että löytyy oma malli ja koko! Harmittaa, jos näteistä liiveistä ei ole tarpeeksi isoja kokoja vähän rintavammalle. Hyvin istuvissa ja näteissä alusvaatteissa on kiva olla, oli päällyskerroksena sitten mekko tai t-paita. :) joahonen(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 61. Liivien täytyy olla mukavat, sopivasti tukevat ja vielä kauniitkin.
  tarankuvia (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 62. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 63. Mukavuus ja tuki.
  heidi.reisx@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Mukavuus ja huomaamattomuus ennenkaikkea! Ulkonäkö hyvänä kakkosena.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Anonyymi2/5/15 22:57

  Kaunis muoto ilman muhkuroita :) eydie78(at)gmail.com

  VastaaPoista
 66. Sangat jotka pysyvät paikallaan ja tarpeeksi säätövaraa. Tottakai hyvän näköiset pitää myös olla!
  herttainenblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Anonyymi3/5/15 00:09

  Liivien tulee olla hyvin istuvat kaarituelliset.
  Niiden tulee mukautua hyvin kehon muotoja tukien ja kaunistaen.
  En ole vielä tutustunut ko liiveihin mutta kuvan perusteella näyttävät hyvinkin täyttävän vaatimukseni.
  "Pirpana" garanbola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 68. Anonyymi3/5/15 00:22

  Hei nuohan on ihan täydellisen oloiset liivit rakastuin ensisilmäyksellä.
  Minun on vaikeaa löytää istuvia rintsikoita uskoisin että nyt ne löytyivät.
  Voi kun voittaisin nuo ihanuudet.
  @tuopit

  VastaaPoista
 69. Liivien pitää tukea hyvin ja kaunis ulkonäkökään ei ole pahitteeksi.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Liivien pitää tukea hyvin ja kaunis ulkonäkökään ei ole pahitteeksi.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Tässä vaiheessa ennen kaikkea mukavuutta!!

  VastaaPoista
 72. Anonyymi3/5/15 13:28

  Hoikkana omistan luisen rintakehän ja yhdet jos toiset liivit hankaavat pahasti rintalastaa. Eli toivon liivien antavan hieman lisää kokoa ilman hankaavia kaaritukia. Ja kaunis ulkonäkö aina plussaa. -Tiina

  VastaaPoista
 73. Anonyymi3/5/15 14:47

  Hyvin istuvat ja hyvin tukevat kauneutta unohtamatta!
  mlhautamaki49@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Kauniit liivit, hyvin tukevat ja mukavat. Voiko sitä muuta toivoa?

  VastaaPoista
 75. Anonyymi3/5/15 19:18

  Tukevat js mukavan tuntuiset. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Isorintaisena jodun aina hankkimaan liivini ammatti-ihmisen avustuksella ja tiedän, etten ikinä saa kauniita liivejä halvalla enkä helpolla.
  Kesä on tulossa ja uuden liiviarsenaalin hankkiminen edessä.
  Jospa voittaisin nuo ihanat liivit ja vielä tuurilla olisivat "istuvat", olisi se shamppanjan paikka ja voisin povi pystyssä astua liivikauppaan ostamaan parit liivit vielä lisää.

  VastaaPoista
 77. Voi, nämä olisi upeaa voittaa!
  Toivon liiveiltäni kohotusta ja tukea.

  niemireetta1@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Mielenkiintoiset! Rintaliivien tulee tukea rintoja ja kohottaa/pitää ne oikealla kohdalla, koska muuten vaatteetkaan eivät istu nätisti.

  VastaaPoista
 79. Liivien tulee olla mukavat päällä ja sellaiset, että niitä voi käyttää mahd. monenlaisten vaatteiden kanssa -en siis suosi pitsiliivejä tmv härpäkkeitä, niin kauniita kuin ovatkin. Näin imetysajan puolivälin ollessa käsillä tiedän jo, että myös tuki ja kohotus tulee imetyksen loputtua aiempaa enemmän tarpeeseen...

  tyyli.casual (at) gmail.com

  VastaaPoista
 80. Anonyymi4/5/15 14:15

  Onpas kauniit liivit.
  Liivien tulee olla parhaat mahdolliset -kuten yleisestikin alusvaatteiden. Tukevat, huomaamattomat, kauniit ja istuvat. Todella hankala joskus löytyy sopivia.

  henna58m2 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 81. Hyvin istuvat, tukevat ja mukavat päällä! jannika.merilehto@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Anonyymi4/5/15 16:53

  Tärkeimmät ominaisuudet ovat istuvuus, mukavuus ja huomaamattomuus yllä + kivannäköiset!
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 83. Anonyymi4/5/15 19:01

  Oikean kokoiset, tukevat ja mukavat. Liivien kauniista ulkonäöstä ei ainakaan ole haittaa. Kuvassa olevat Triumphit näyttävät tosi kauniilta.
  - L
  lennu.pin(at)gmail.com

  VastaaPoista
 84. Anonyymi5/5/15 07:46

  Kauniit, tukevat, hyvin istuvat.
  susak_78@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Anonyymi5/5/15 09:18

  Toivon hyvää tukea sekä kauneutta:-)

  -Tessa-

  VastaaPoista
 86. Anonyymi5/5/15 13:53

  Toivon liiveiltä huomaamattomuutta ja mukavuutta.

  Sini

  VastaaPoista
 87. Anonyymi5/5/15 14:43

  Hyvin istuvat ja tukevat liivit on 10+
  -Linda

  VastaaPoista