BLOPPIS!

11.3.2015

Siivosin viikonloppuna pukeutumishuonettani ja kuulkaa on niin mahtava fiilis, kun vaateasioihin saa jonkunlaisen tolkun. Olen miettinyt tarkasti mitä on tullut käytettyä ja mitä ehkä haluaisin lisätä kaapiini kevääksi. Tuossa karsimisen ohella tuli ylijäämää, joista parhaat palat tarjoilen teille tässä. Myyn seuraavat ihanuudet, pelkästään sillä perusteella, etten ole käyttänyt niitä niiden arvoisella määräällä.

MYYN:


 MULBERRY-LAUKKUMulberryn Harriet-laukku. Mallia ei enää valmisteta, sitä tehtiin itse asiassa vain parisen sesonkia. Malli on yksinkertainen ja ajaton, pinta erittäin kestävää ja helppohoitoista kiiltonahkaa. Laukku on todella hyvässä kunnossa, siinä on ehkä pari pientä jälkeä ulkopinnalla, vuori kuin uusi, ainoa näkyvä kulumisen merkki on läpän alapinnan vaaleassa mokassa, joka on vähän lukon kohdalta tummunut. Mukana dustbag.

Hinta 350 €   MYYTY!!!!

 MIU MIU- NAHKATENNARITPuuterinvärisiä Miu Miun tennareita olen kyllä käyttänyt, mutta nekin ovat ihan ehjät ja hyvässä kunnossa, ihmesienellä voisi vähän ehkä kumipohjaa puhdistaa, mutta pintanahka on ihan ehjä ja hyvä. Mukana laatikko ja säilytyspussit.

koko 36,5 joka on Miu Miun malleissa omaan 37-jalkaani sopiva.

hinta 70 €  MYYTY!!!

MARC BY MARC JACOBS -KORKKARITMarc by Marc Jacobsin korkkarit, ostettu Ninasilta. Näille ei ole jäljellä laatikkoa. Yllättävän hyvä jalassa ollakseen noin korkeat. Olen käyttänyt vain muutaman kerran. Koko 37.

hinta 70 € MYYTY!!!

BALENCIAGA-RANNEKEBalenciagan klassinen rannekoru, ostettu Nathalie Schutermanilta. Mukana alkuperäinen laatikko hintalappuineen.

hinta 70 €  MYYTY!!!!

GIVENCHY-KORKKARIT
Nämä superupeat Givenchyn korkkarit olen ostanut Ninasilta. Valitetettavasti upeille kengille ei ole löytynyt tarpeeksi käyttöä omassa elämässä, joten haikein mielin myyn nämä jollekin joka niitä käyttäisi. Kenkiä tosiaan käytetty erittäin vähän. Mukana laatikko, suojapussi ja kenkätuet. Koko 37.

hinta 140 € MYYTY!!!!!!!!

L AUTRE CHOSE-KENGÄTL Autre Chose herrainkengät herkässä puuterin sävyssä. Koko 37. Pehmeää nahkaa ja nahkapohjat, kantalaput hyvässä kunnossa, nahkapohjat vähän kuluneet, mutta ehjät. Pikkuisen naarmuja, mutta vielä paljon käyttöikää jäljellä.

hinta 35 €  MYYTY!!!!

 ACNE -SORTSIT


Acnen villakankaiset sortsit, kokoa 34. Malli on rennon väljä, haarus vähän laskettu. Sivuilla nepparilliset taskut.

hinta 35 € MYYTY!!!

 T ALEXANDER WANG-SCUBAHAME

 T Alexander Wangin scuba-kankainen hame. Koko XS, materiaali joustavaa ja napakkaa. Nurja puoli hauskasti meleeratun harmaa.

hinta 35 €  MYYTY!!


LOEFFER RANDAL-JAKKULoeffer Randall-merkkinen paksu puuvillacanvasjakku vähän army/safarihenkeen. Mielettömän hienot kultaiset yksityiskohdat ja ylellisen raffi fiilis. Koko 36, itselleni vähän väljä.

hinta 60 €   MYYTY!!!!

SONIA RYKIEL-LAUKKU


Sonia Rykielin eläinkuosinen laukku. Tämä on mitä mahtavin arkilaukku, taskuja ja lokeroita paljon, laukku itsessään ei paina paljoa. 

hinta 60 €  MYYTY!!!!

Jos haluat ostaa jonkun näistä tai haluat lisätietoja, meilaa minulle: amelender@gmail.com

Entiseen tapaan, tuotteen voi noutaa minulta töistä Koodista tai voin postittaa sen (postikulu 6€).0 Comments

Lähetä kommentti