OLOHUONE HARMAISSA

17.9.2014

Sain viikonloppuna vaihdettua olohuoneen sohvalle harmaat päälliset. Samalla kannoin myös valkoiset sohvapöydät huilimaan autotalliin ja tilalle nostin Muuton mustan Around-pöydän. Tulipas huoneeseen ihan eri fiilis noiden pienehköjen muutosten avulla.

Meillä on ollut nyt pitkän aikaa tosi valkoista, se oli alkanut vähän jo kyllästyttää. Vaikka kai valkoista ei voi ikinä olla liikaa, on se silti kyllä aika paljon mielenkiintoisempaa lisätä vähän sävyjä sisustukseen. Tässäkään ei vielä nähdä mitään väri-iloittelua, mutta tunnelma lisääntyi kummasti.

Vielä täytyy viimeistellä esillepanoja ja miettiä mitä tyynyjä yms. oikein otan esille. Nyt heitin vaan kokeeksi pari tyynyä sohvalle. Sellaisia tyynyjä, jotka kestävät meidän koirulaisten majan rakennuksen. Täytyy näköjään myös kuitenkin silittää nuo sohvan päälliset, kuvassa ne näyttävät vielä ryppyisemmiltä kuin luonnossa.


Lettunen sieltä kurkkaailee mun touhuja. Harmaa sohva saattaa olla vähän armollisempi koirien tassuille, nyt se tulee testattua. Ei ehkä tarvitse ihan kerran kuussa pestä sohvanpäällisiä.
Sohvapöydällä pieni asetelma. Nyt on krysanteemiaika, yksi iso krysanteemin kukka kestää pitkään maljakossa. Mehiläisvahakynttilä on isännän värkkäämä, nuo palavat tosi kauniisti. Ja joku on jo menossa pois kuvasta.

Mitä pidätte harmaammasta lookista?

18 comments

 1. Kivalta näyttää ja sopii hyvin syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Syksyksi tosiaan kaipaa vähän lämpöä.

   Poista
 2. Tykkään! Mitä merkkiä sohva ja sen kangas ovat? Harmaan sävy näyttää upealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on tanskalainen Soren Lundin valmistama. Tuo kangas on valitettavasti jo lopetettu, harmi, sillä siinä on kyllä just ihana harmaan sävy. Onneksi kangasvaihtoehtoja on aivan hirmusti, eli varmasti aina löytyy kuitenkin se oikea väri. :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää. Naurattaa tuo koiranpylly! -Mä meen ny Moi- tyyliin häntä suorana :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) koirulaiset ovat just tuollaisia, täytyy mennä sinne missä tapahtuu, muttei olla paikallaan. Halusin nimeomaan valkata tuon häntäkuvan.

   Poista
 4. Tosi kaunis, sopii syksyn hämyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) nyt on ihanat hämyt kyllä. Kiva kun voi piristää kotia pienellä muutoksella.

   Poista
 5. Hyvältä näyttää, niin kuin aina :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana, tykkään kovasti! Harmaa on niin style!

  Anne, haastan sinut ja muutkin lukijat Punaisen Ristin Nälkäpäiväkeräykseen. Voit osallistua blogissani olevan virallisen keräyslippaan kautta:
  Nälkäpäiväkeräys Lucky Travellerissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on niin harmoninen sävy, toimii aina :)

   Kiitos haasteesta! Minäpä käyn katsomassa.

   Poista
 7. Diggaan ihan kympillä! <3

  VastaaPoista
 8. Samoja ajatuksia täälläkin. Valkoisen rinnalle harmaan, mustan ja beigen sävyjä. Tuo tunnelmaa helposti, olematta kuitenkaan raskas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pehmeät sävyt on niin kivoja ja helppoja. Sitten voi revitellä välillä tyynyillä ja muilla efekteillä. :)

   Poista
 9. Vaihtopäälliset on kyllä loistava tapa muuttaa koko olohuoneen ilmettä! samoin tuo sohvapöydän vaihtaminen on hyvä idea, jos säilytystilaa löytyy. Levollisen kaunis tunnelma olohuoneessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtopäälliset on kyllä mahtavia. Tietysti niille tulee aina hintaa aika paljon, mutta toisaalta on kun saisi uuden huonekalun. Sitäpaitsi, sittenhän sohvalle tulee tuplasti käyttöikää, kangas on hyvässä sohvassa se kuluvin osa. :)

   Poista