MAKUUHUONE VALKOISELLA

15.9.2013
Viimeksi esitellessäni makkariamme, olin pedannut harmailla lakanoilla. Nyt vuorossa on valkoinen petaus. Pidän mielelläni huoneen yksinkertaisena, näin pelkällä lakanoiden vaihdolla ja muutaman esineen asettelulla saa aikaan eri tunnelmia.

Yöpöydällä on nyt valkoinen tuoksukynttilä, yrittkukkakimppukin on saatu vielä kerättyä omalta pihalta. Tykkään pitää tuoreita kukkia makuuhuoneessakin. Kirja on asetelmassa mukana oikeastaan kannen takia, sen hauska teksti on sisustusyksityiskohta siinä missä kukkamaljakkokin. Vaikka onhan kirja tuossa kätevästi valmiina, jos uni ei tule heti ja haluaa hetkeksi uppoutua vaatteiden maailmaan.

Sängyllä on nyt blogivaatteeksikin tituleerattava Zoe Karsenin kollari. Sen hankin pitkälti yli vuosi sitten, autuaan tietämättömänä mistään tulevasta hypestä. Nykyään paita on minulla kotipaitana. Asetelin sen sängylle myös värisävyn ja tekstin takia. Sitä voi sisustaa vaatteillakin. Pidän kovasti valkoisen, luonnonpellavan ja harmaan yhdistelmästä just nyt.

Lazy sunday at home, I really love that. Our bedroom has my favourite colour combo right now - white, natural linen and grey.

17 comments

 1. Tosi kaunis ja levollinen valkoinen look! Aivan jäin nyt odottamaan sitä hetkeä, kun pääsee illemmalla nukkumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :) Ehkä itsekin pidän kuitenkin kaikista eniten valkoisista lakanoista, niihin ei ikinäkoskaan kyllästy.

   Poista
 2. Kaunis, itsekin pidän valkoisesta makuuhuoneessa, se luo raikkaan fiiliksen. Puhtaita lakanoita ei voita mikään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Valkoinen on kyllä rauhoittava ja puhdas. Ja totta, puhtaat lakanat ovat parasta luksusta.

   Poista
 3. Ihana rauhallinen tunnelma!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, valkoiset lakanat ovat just sitä :)

   Poista
 4. Ihanan raikkaan näköistä. Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, valkoista raikkautta on paha päihittää :) ja kuin myös sinne, kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Ihanan kevyttä ja kaunista! Tuolla ei voi nähdä kuin hyviä unia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tulee kyllä tukaliakin unia, kuten viime yönä. Olin salaa kitkemässä Pariisissa Grand Palaisin puutarhaa, kun heidän vartija yllätti mut rikkaruohonipun kera, yritin sitä piilotella. Miten seko oon päästä :))

   Poista
 6. Todellakin voi sisustaa vaatteilla ja asusteilla! Mulla on aina yksi lempimekko kauniilla vaatepuulla lepäämässä makuuhuoneen vanhassa, Berliinistä tuodussa messinkikoukussa. Makkarin ison, vanhan peilin kulmalla on joukko koruja, toisinaan pitsiliivejäkin ja eri puolilla kotia, eteisessä ja olohuoneessa, kauneimpia lempikenkiäni, joiden paikkaa vaihtelen aivan kuin asetelmienkin osasia vaihdetaan - minun asetelmani vain useimmiten koostuvat kengistä, vaatteista ja koruista (toki myös kynttilänjaloista, kirjoista ja lehdistä).

  Sain joku aika sitten viimeinkin hankittua h&m:n valkoiset pellavalakanat, mitä olin pähkinyt jo useamman vuoden. Lakanat on jo pesty, parin päivän päästä vaihdan ne ensimmäistä kertaa sänkyyn. Odotan tuota ilolla jännittyneenä - ihan hölmöä mutta toisaalta ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah miten ihanan boheemin elegantilta kuulostaa. Tykkään nimenomaan, että persoona tuodaan esille sisustuksessa. Ja ovathan asusteet kauniita katsella, miksei niitä käyttäisi sisustuselementteinä.

   Oi, tykkäät varmasti noista lakanoista. Ja kyllä, puhtaat ihanat lakanat ovat arjen luksusta.

   Poista
  2. Voi kiitos, kuulostipa kivalta tuo sinun luonnehdintasi boheemin elegantista sisustuksesta! Siihen kieltämättä pyrinkin, kodikkuuteen, tietynlaisen luovuuden näkymiseen kodissa - tavoitteena, että koti näyttäisi nimenomaan minulta. Ja toki se siltä näyttääkin, myönnän!

   Pitäisköhän mun tehdä ihan kotipostaus blogiin? Vuosien varrella siellä on vilahdellut yksityiskohtakuvia, mutta jos koettaisi ottaa ihan yleisempiäkin interiöörikuvia? Kiinnostaisikohan se ketään?

   Puhtaat lakanat jos mitkä ovat arjen luksusta! Mä niin odotan lauantaita, kun saan rauhassa vaihtaa puhtaat, uudet pellavaiset sänkyyn... oijoi!

   Poista
  3. Tottakai teet kotipostauksen, odotan innolla!!! <3

   Olen huomannut, että kaikki tykkää sisustuskuvista. Ja sulla on niin kiva tyyli.

   Oi, mä vaihdan kyllä kans just lakanat kotona :)

   Poista
 7. Koiranpennun omistajana heti tuli mieleeni, että eikös teidän koirulit varastele tohveleita? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meidän koirulaiset ei ota heille kuulumattomia tavaroita. Ollaan opetettu pienestä pitäen niin, että heille kuulumaton tavara otetaan pois, mutta samalla annetaan heidän lelu tilalle. Positiivisella metodilla, hyvin on onnistunut. Kengät ja tohvelit, jopa sukat saa olla rauhassa lattialla :)Ja meillä on koirilla todella paljon omia leluja, erilaisia, nauhoja, pehmoleluja, kovia leluja, palloja, autoja jne. Mutta se ilmeisesti auttaa myös kun riittää touhua omien juttujen parissa.

   Poista
 8. Ihana tunnelma! Katse kiinnittyy myös lamppuun. Olen haaveillut samanlaisista omille yöpöydille. Minkä kokoinen Tolomeo tuo kuvassa oleva on?

  -Liina

  VastaaPoista