LUOTTOASU

1.9.2013


(trenssi Zara / neulepusero Acne / farkut Current Elliott / laukku Mulberry / lenkkarit Karhu)

Meillä kaikilla on varmasti jonkinlainen "luottoasu", perussetti, johon tulee turvauduttua erityisen usein. Oma settini näyttää jokseenkin kollaasin mukaiselta. 

Omistan kaksi trenssiä, Burberryn klassikon ja Zaran version. Lempifarkkumerkkini on Current Elliott, pehmoisempia ja mukavampia en ole vielä löytänyt. Perusvillapaidoista jaksaisin jutella vaikka kuinka, etenkin siitä, millainen leikkaus niissä tulisi olla. Yksi oman kaapin suosikeista on Acnen valkoinen angoraneule. Lempilenkkarini juuri nyt, ovat Karhun harmaat Trampakset ja mukanani kulkee lähes aina ikivanha Mulberryn musta Bayswater, sille ei ole vielä korvaajaa löytynyt.

Tämöisessä asukokonaisuudessa viiletän aika usein alkusyksyn aikana. Yksinkertaista ja helppoa. Yllätykseksi voin vaikka vetää kynnet glitterilakalla. Ne on ne pienet yksityiskohdat kuulkaas jotka ratkaisee :)Here is my favourite basic look. A trenchcoat with jeans, sneakers, sweater and my trusty Bays. But hey, I can always paint my nails with glitter. You should always have a wild card :)

6 comments

 1. Bayswater on mustakin vaan niin mahtava laukku! Eikä se varmaan muuksi muutu.:) Hyvä ostos aikanaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä laukku paikallaan. Taas on todistettu, miten se ihan yksinkertaisin malli vaan toimii niin hyvin. Ainoa miinus on paino, mutta siihenkin tottuu.

   Poista
 2. Anonyymi2/9/13 22:45

  On nuo Karhut siis tooooosi hyvät. Toimistopäivätkin kuluvat lähes tanssien. Farkut ja pikkutakki ja vähän bling DKNY- laukku - niin ja runsaasti koruja, avot! Ja harmaat Karhut - kuten Annella - ihan huiput. Kehuja ovat keränneet. Kiitos teidän kaupalle.

  VastaaPoista
 3. Vitsit, miten kiva kiva kuulla :) Aivan nappi toi kuvailemasi kokonaisuus. Kiitos itsellesi ostoksesta!

  VastaaPoista