AURINGONPILKAHDUKSESSA

20.9.2013(bleiseri J Lindeberg / neule COS / paitis Lexington / hame Lindex / sukkikset Wolford / 
laukku Mulberry / kengät Nilson / aurinkolasit Miu Miu)

Yöllisten rankkojen sateiden ja aamun harmauden jälkeen meitä hellittiin ihanalla syksyisellä auringon pilkahduksella. Piipahdin suutarilla hakemassa jalassa näkyvät loaferit. Olenpa taas yhtä tyytyväinen, kuin olisin saanut uudet kengät. Uudet kantalaput ja kunnollinen lankkaus saivat klassiset loaferini taas hehkumaan. 

Juttelin muuten suutarin kanssa, käytän torin suutaria, hän sanoi heidän veloittavan kenkien lankkauksesta n. 4-5 euroa. Tällöin lankkauskerroksia tulee useampi ja lopputulos on varmasti hyvin tehty. Päätinkin heti jättää seuraavan hoitokerran ammattilaisen tehtäväksi.

Muuten liikuskelin tänään hameessa. Ehkä vähän turhankin nafti tuo nahkahame, mutta halusin vaihtelua farkuille. Olisi kiva löytää uusia hameita, nyt kiinnostaisi polvet peittävä pituus. Täytyisi tehdä pieni vaatekauppakierros. Wiklundilla jo poikkesinkin, heille on tullut monta uutta hyvää vaatemerkkiä, mm. Filippa K, Tiger ja J Lindeberg. 

Leppoisaa perjantai-iltaa! Viikonloppuna taas luvassa kotoilupostauksia :)

Wearing leather skirt instead of jeans, that is special :) I would like to find some new skirts for fall, preferably a little longer in length.

10 comments

 1. Polvet peittävä pituus on myös mulla nyt hakusessa. Just hyvä malli mulle ja niitä putkahtelee näiden uusien virtausten mukana hyvällä tuurilla sinne tänne. Hyvännäköinen myös tuo sinun mini! Tuo kivasti luonnetta sliipattuun lookiin.

  Torisuurarin sedät on parhaimpia! Vien aina kengät sinne, jo pelkästään hyvän palvelunkin takia. Olen hyvän asiakaspalvelun nimeen liputtava ja äänestän lähes aina jaloillani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika, Zalandolla on kiva a-linjainen, polvet peittävä uutuushame. Vinkkinä. En muista merkkiä, hinta 130€ hujakoilla.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, anonyymi :) Käyn tutkailemassa.

   Poista
  3. Annika joo, taas eilen tuli todistettua torin setien ripeys :)
   Minäkin pidän hyvästä asiakaspalvelusta, toki ymmärrän joskus myös sitä toista puolta ja olen kiltti, annan välillä anteeksi ikävänkin palvelun.

   Mulla on kaapissa pari polven peittävää hametta, pitäisi vaan keksiä niiden ympärille kokonaisuus. Vielä en kaupasta löytänyt yhtään mieleistä versiota.

   Ja kiitos Anonyymi vinkistä minunkin puolestani!

   Poista
 2. Noi lasit ei sovi sulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Tosin, noi lasit ei sovi kenellekään!

   Poista
  2. Mulle ei oikeasti sovi mitkään lasit :) mut pakko välillä pitää. Tykkään muuten paljon pilottilasien klassisesta tyylistä.

   Poista
 3. Hei, mun blogissa on sulle haaste! Toivon, että viitsisit vastata siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kävin kurkkaamassa ja teen kyllä tuon :) mukava haaste, kiitos!

   Poista
  2. Jee, kivaa kuulla sun kauneuden "kuolemansynneistä"!

   Poista