GLORIA BLOG AWARDS

31.8.2013
Loppuviikosta julkistettiin vuoden Gloria Blog Awards-ehdokkaat. Tällä kertaa uutena ehdolle asetetaan myös tyyliblogeja, ja uskomatonta mutta totta, Muoti mielessä on saanut kunnian olla ehdolla "kaunein tyyliblogi"-kategoriassa. Mieletöntä, tämä on juhlistuksen paikka. Minun lisäkseni ehdolla on upeita blogeja, käykää kurkkaamassa ehdokaslistat Glorian sivuilta:

Gloria Blog Awards

Sisustusblogien puolelta löytyy myös minulle tärkeitä ihmisiä, nimittäin oma rakas pikkusiskoni, Valkoinen Harmaja-blogilla, "paras sisustusblogi"-kategoriassa ja työkaverini Maija,  Pihkala-blogilla, puolestaan sarjassa "kaunein sisustusblogi". Aika huimaa. Tuohon remmiin vielä voisin lisätä monta mukavaa blogikaveria, joita listoilta löytyy. Siispä varmasti unohtumaton gaalailta tulossa.

Voittajablogit valitsee arvovaltainen tuomaristo, mutta te voitte käydä antamassa oman äänenne "yleisön suosikki"-kategoriassa, jossa ei ole valmista ehdokaslistaa, vaan äänensä voi antaa vapaavalintaisesti mille tahansa blogille.


 My blog has the honour of being nominated at the Gloria Blog Awards competition in the category of "The Most Beautiful Style Blog".

14 comments

 1. Löysin Pihkala-blogin vasta nyt!
  Onko liikkeenne Tomi Kouvolalla oma blogi myöskin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kun löysit Pihkalan, se on hieno blogi :) Tomilla ei ole omaa blogia, mutta voit seurailla häntä vaikka instagramissa @tomikouvola, lisäksi Tomi vilahtelee Koodin blogissa www.sisustuksenkoodi.fi :)

   Poista
 2. Anonyymi1/9/13 11:48

  Vau, tosi hienoa! "Kaunein tyyliblogi" -sanapari kuvaa blogiasi täydellisesti!

  t. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria, olipas kauniisti sanottu :)

   Poista
 3. satu aho1/9/13 21:18

  Hei sun blogi sopii sinne kun nappi silmään!Onnea<3

  VastaaPoista
 4. Jee! Onnea hurjasti. Ei ihme että olet ehdolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sanna! Jänskää :)

   Poista
 5. Anonyymi2/9/13 22:14

  Aivan ansaitusti olet ehdolla. Onnea!

  VastaaPoista
 6. Onnea vielä ehdokkuudesta! Olet sen ehdottomasti ansainnut. Tuomaristossa istuu puusilmiä jos blogisi ei menesty tässä sarjassa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tackar ihana Katri! <3 Oot ihana kun tsemmpaat!

   Poista