minä

8.1.2013

Monissa blogeissa on näkynyt näitä kivoja luonnehdintoja itsestä. Nyt päätin minäkin ihanaisen pikkusiskoni innoittamana koota oman listani. Täytyy sanoa, että oli oikein valinnan vaikeus, "and that's who I am"-sivulta siis löytyy nuo kaikki kauniit kuvat luonnehdintoineen. Tässä on siis pala minua :)

kuva

5 comments

 1. Nämä ovat kyllä hauskoja - tulee uusia piirteitä esiin, mutta toisaalta vahvistavat sitä kuvaa, jonka itsekin olen sinusta saanut. Vaikutat sydämelliseltä ja kiltiltä ihmiseltä :)

  VastaaPoista
 2. Nää on sit kivoja lukea! Tuli mullekin uusia juttuja, vaikka no enhän tietenkään sinua voi tuntea :) Vaikutat kyllä todella helposti lähestyttävältä ja sydämelliseltä!

  VastaaPoista
 3. Allekirjoitan monessa ihan samat. : )

  VastaaPoista
 4. Aika hauska ja rehellinen postaus! :) Tykkään tosi paljon blogistasi, kuuluu ihan suosikkeihin. Olen itsekin aloittanut bloggailun juuri, siellä seikkailee toinen Coton kaiken keskellä. Käy katsomassa jos ehdit :)

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Anne Malia11/1/13 00:59

  jennie1:
  Oli kyllä tosi vaikea valita mitkä tähän laitta, siellä olisi ollut niin paljon itselle sopivia vaihtoehtoja :) Mutta nuo olivat ehkä just nyt ne osuvimmat.

  Tuppaan olemaan vähän liiankin kiltti välillä, joku on joskus jopa sanonut kynnysmatoksi...

  Cherry:
  Kiva jos noista tuli positiivinen kuva, vaikka osaan mä varmasti olla myös hankalakin omalla tavallani. En kyllä ikinä kimmastu tai hermostu, paitsi jollekin tekniselle laitteelle :)

  Toivottavasti olen helposti lähestyttävä, ihmisten parissa kun työskentelen, olisi kiva jos asiakkaat kokisivat mut rentona.

  Marjukka:
  Hih, jotenkin arvelenkin niin :)

  Sanna:
  Kävin muuten innoissani katsomassa upeaa blogiasi. Aivan ihana koti teillä, puhumattakaan koirulaisesta! Aion kyllä vierailla blogissasi säännöllisesti :)

  VastaaPoista