Päivän näytösvieraita

30.9.2012

paris fashion week giovanna battaglia

paris fashion week

paris fashion week

paris fashion week

Tänään Viktor & Rolfin näytökseen astelleiden tyylejä. Yksinkertaisten ja neutraalien asujen vastapainona näkyy tosi paljon reipasta värien käyttöä. Nyt sekoitellaan tosi rohkeasti värejä, se itse asiassa toimii erittäin hyvin. Jo pelkin näyttävin asustein pärjää pitkälle jos haluaa olla väreissä. Muuten aiemmin hehkuttamiani maltillisella korolla varustettuja perusavokkaita löytyy täältä kenkäkauppojen hyllyiltä mitä erilaisimmissa väreissä. Etenkin jalokivimäiset värit ovat niissä suosittuja (kts. esim. alimman kuvan avokkaat).

You could see lots of colourful outfits among the fashion crowds. They are cleverly mixing different colours and that looks great. By the way as I told you before, pumps with moderate heels are everywhere and you can spot them in many colours too.

Katsokaas mikä asu

paris fashion week outfit

paris fashion week outfit

(armypaitis Zara / Kiss-teeppari miehen kaapista / farkut Zara / laukku 3.1 Phillip Lim / ballerinat Repetto)

Aika raisu tuo Kiss-paita. Se on kuulkaas aitoa 80-luvun kamaa, löydetty miehen aarrekätköistä. Päätin tänään heittää tyylikkään Pariisittaren romukoppaan ja olla mukavissa rennoissa vaatteissa. Armypaitis on uusi löytö Zarasta, se toimittaa takin virkaa. Jalassa supermukavat kengät, joiden kanssa sattuikin hauskasti katuvilinässä - eräs viehättävä neito (joka oli muuten pukeutunut hypessä olevaan Kenzo-kollariin), pysäytti minut ja kysyi mistä olen löytänyt nudet Repettot, hän on kuulemma etsinyt niitä joka paikasta.

Huomatkaa myös hiukset, ne ovat auki ja jopa suoristusraudalla siloitellut. En kyllä yhtään viihtynyt tuulisella ilmalla avoinaisella kampauksella, hiukset tarttuivat koko ajan huulipunaan :)

Today I was dressed comfortably. Note the quirky Kiss t-shirt, I found it from my boyfriends closet, it is real one from the 80's. Long day at my feet, but no hurting as these Repettos are made for walking. Actually, when walking the street of Paris a sweet girl stopped me to ask where I had found nude coloured Repettos, as she had been seeking those everywhere.

Note also my hair, it is loose and I even straightened it - though I didn't feel very comfortable like that, missed my ponytail.

Pariisin liiankin lämmin asu

29.9.2012

paris fashion week

paris fashion week

paris fashion week

(takki Tiger / raitapaita Samuji / farkut Acne / kengät Jil Sander / laukku Chanel)

Tässä vielä oma päivän asuni. Eiliset mukavat lenkkarit vaihdoin korkoihin, vaikka nuo ovatkin hyvät jalalle, koko päivä koroilla kyllä tuntuu nyt iltasella jaloissa. Chanelin laukkuja täällä näkyy taas enemmän kuin ehkä viime syksynä. Nyt niitä kannetaan vaihteeksi hihna kaksin kerroin. Nämä on näitä pieniä nyansseja, joita muotiasioissa joskus tapahtuu :)

Seuraavaksi yritän pukea jotain vähän kevyempää ylle, täällä ilma on muuttunut aika lämpimäksi. Päivällä auringossa oli todella lämmin, minä hikoilin paksussa takissa.

My own outfit today was very classical. I do have to do something else tomorrow. And the coat was way too hot a choice for today. You know, I noticed that people are carrying their Chanel bags the classical way now.

Pariisi Dior

paris fashion week tamu mc phearson all the pretty birds

Aina kivan värikkäästi ja hauskasti pukeutuva muotitoimittaja / bloggaaja Tamu McPherson poseerasi minulle, ennen kuin hänelle tuli sekunnissa kiire rynnätä kuvaamaan.

paris fashion week vanessa traina

Kirjailija Danielle Steelin tytär stylisti Vanessa Traina on kyllä todella eteerinen luonnossa. Hänen tyylinsä on ihanan yksinkertainen ja pelkistetty.

paris fashion week balenciaga sweater

Balenciagan jumpperi on todella suosittu muotiväen keskuudessa, bongain noita teksipaitoja ties kuinka monta. Huomatkaa tässäkin asussa ponnari/nuttura ja avokkaat.

paris fashion week susie bubble

Bloggari Susie Bubble on herttaisen ja ujon oloinen, hän kävelee söpösti aina vähän pää alaspäin suunnattuna. Tämä bloggari ei kiertele näytöksen liepeillä, hän astelee kutsujen kera sisälle.

paris fashion week dior show

Tämän naisen asu on todella yksinkertainen, mutta bleiserin miehekäs leikkaus tekee asusta modernin. Huomatkaa myös miten kivoilta chinot näyttävät tuollaisessa siistimmässä kokonaisuudessa.

Yllä olevat kuvat Diorin muotinäytöksen ulkopuolelta. Tänään ennätimme kahteen näytökseen, Dioriin ja AF Vandevorstiin, jossa olimmekin sisällä kuvaamassa itse muotinäytöstä. Olipas upea kokemus päästä mielettömän hienoon vanhaan rakennukseen ihastelemaan kattokruunuja ja seinäklumeluureja kaiken sen muotihässäkän ympärillä. Laitan myöhemmin kuvaa tuosta tilaisuudesta.

Muistattehan käydä katsomassa myös Mr Coolpool-blogissa Pariisin kuvia. Lisäksi muotiviikkojen menoa löytyy päivittäin AVA:n facebook-sivuilta, jonne Petri on kuvannut fiiliksiä.

These pics are taken ouside the Dior show. The weather turned out really sunny and wonderful. I really like how Tamu McPhearson wears colour and pattern. Vanessa Traina is alwys so delicate and stylish. You don't know how many of those Balenciaga sweaters I have seen here in Paris - they seem to be so popular now. Susie Bubble so cute and amazingly styled as always. The lady in chinos wears perfectly cut blazer.

Pariisin asu ja ostos

28.9.2012

paris fashion week

paris fashion week tiger wool coat

(villakangastakki Tiger / kimallusneule Reed Krakoff / farkut Current Elliott / lenkkarit New Balance / laukku Mulberry)

Oma asuni oli tänään tosi beige. Vannon, etten ole etsinyt beigejä asioita, ne ovat vaan kävelleet vastaani. Tässä monta koottuna kokonaisuudeksi. Päätin pitää itseni lämpimänä joten päälle vetaisin Tigerin ihanan pehmoisen villakangastakin, oli hyvä valinta, sillä päivän sää oli epävakainen, välillä vähän satoikin.

paris fashion week

Tässä olen vähän ostoksilla. Balmainin näytöspaikan, eli Grand Hotellin vieressä, on Nine West-kenkäkauppa, sen ikkunasta bongasin etsimäni malliset avokkaat - kapoisalla kärjellä ja järkevän korkuisella korolla. Kipitin kauppaan sovittamaan mokkapumpseja, ne olivat todella mukavat jalalle ja hinta reilun satasen, joten pääsivät mukaan. Haluan vastaavat vielä mustina, sit oon tyytyväinen.

kuva

Tässä kengät kuvattuna Grand Hotellin kukkaruukussa. Muotiviikoilla se on hauskaa, kun kukaan ei katso kieroon, vaikka tekee jotain outoa :))

Päivän tyylihuomiot:

-nutturat, tuollainen kun minullakin sattui olemaan, en tiennyt kuinka suosittuja ovat, mutta noita oli älyttömästi

-kirkkaan punaiset huulet

-maltillisella korolla varustetut avokkaat

-ruutukuosi (tyypit olivat seuranneet eilisen Driesin näytöksen, heh)

Olin siis juttuineni hyvin samoilla linjoilla monen muun kanssa.

My own outfit of today. I just happen to find beige things right now.

Style notes: lots of buns and red lips, also court shoes with moderate heels were the thing. And I saw few checked details, people might have been inspired by the Dries Van Noten show from yesterday.

Pariisi Balmain

paris fashion week balmain street style

paris fashion week balmain

paris fashion week balmain show street style

paris fashion week balmain

Ensimmäisten street style-kuvien myötä terkut Pariisista. Matka alkoi vähän takkuisasti ja säikähdyksellä - matkalaukut eivät saapuneet samaan aikaan perille. Onneksi ne kuitenkin löytyivät ja tuotiin illalla hotellille. Hetken jo mietin kauhukuvia kadonneesta Chanelista ja muista ihanuuksista. Muuten täällä kaikki hyvin, on ennätetty levätä ja vähän paiskia töitäkin. Yllä olevat kuvat ovat Balmainin näytöksen edustalta.

Few street style shots outside Balmain show. This trip has gone really well, despite the first hours of horrow due missing luggage, but luckily they got back to us. So everything is cool, more updates on fashion week styles coming up.

 

Väriä matkalaukkuun

25.9.2012

dries van noten knit

dries van noten

Pariisin matka lähestyy ja pakkailut on aloitettu. Tuskailin illalla matkalaukun edessä - sen sisältö oli enimmäkseen harmaata ja farkkua. Tuumiskelin, että jotain on tehtävä ja suuntasin tutkimaan Lindexille tänään saapunutta Missoni-mallistoa. Itselleni ostin lopulta tuon hameen, sillä se sopii hyvin rakastamieni perusneuleiden säväyttäjäksi. Hame on myös mukava päällä, talvella paksujen sukkisten kanssa mahtava työasu - silloin harvoin kun ei kulje farkuissa. Dries Van Notenin keltainen neule löytyi tietysti lempikaupasta Nina'silta, aina kun tarvitsee jotain spessua askel käy sinne. Oikeastaan tuo neule on aika hillitty, harmaat yksityiskohdat rauhoittavat raisun keltaisen ja malli on niin simppeli kuin vain voi olla. Nyt voin erottua hitusen harmaasta katukuvasta.

Päivän asusta näkyykin pilkahdus yläkuvassa. Aamulla puin päälleni harmaat farkut, suoraan pyykkinarulta otetut, tietysti onnistuin kaatamaan aamukahvini housuille, mutta onneksi olin unohtanut aiemmin Acnen harmaat sarkashortsit töihin, ne siis päätyivät luonnonvalkoisen neuleen ja lenkkarien pariksi. Oikeastaan kivempi noin kun farkuilla.

I'm soon heading for Paris and last night when packing I noticed that my suitcase was full of grey, no colours. So today I went shopping and added few pieces to spice up all that grey stuff.

Pantene-kemut

24.9.2012

 

"Yhteistyössä Pantenen kanssa"

pantene

pantene

Ponnaripää täällä terve!

Olen mukana Pantenen uudistuneen Pro V-tuotesarjan kampanjassa. Tämän kamppiksen aikana haastan itseni kokeilemaan erilaisia kampauksia ja miettimään muutenkin hiusasioita vähän tarkemmin. Pantene oli luvannut sponsata kutsut, joissa sain kertoa kavereillekin uudistuneesta sarjasta ja jakaa tuotteita kokeiltavaksi. Päätimme oitis järjestää nuo kemut työporukan kesken. Työpäivän jälkeen on joskus kiva jäädä autioon liikkeeseen ja ottaa vähän rennommin kuin työpäivien aikana.

Pantene on kehittänyt uudistunutta Pro V-tuotesarjaa seitsemän vuoden ajan. Tuotekehittelyssä on erityisesti paneuduttu erilaisten hiustyyppien ongelmiin ja jokaiselle hiuslaadulle löytyykin omat tuoteensa. Lähes 20 000 naista ympäri maailmaa on testannut sarjan 600 erilaista tuoteprototyyppiä.

pantene

pantene

pantene

pantene

Päätin vaihtaa työvaatteet pois ja avata ponnarini. Suoristusraudan ja Pantenen tuotteiden avulla sain väännettyä hiuksistani työpäivän jälkeen pikakampauksen. Olen saanut itselleni jo aikaisemmin Pro V-sarjan kokeiltavakseni, yksi suurimmista tuotesuosikeistani on hiuslakka, se pitää todella hyvin, muttei tee hennoista hiuksista tahmaisia tai littanoita.

pantene

pantene

pantene

pantene

pantene

Olimme saaneet valita tarjottavat Stockmann Herkun valikoimista. Tarjolla oli hedelmiä, juustoja, tapaksia, jokirapusalaattia, jauhelihatäytteisiä crepsejä ja jälkkärinä ihanaa mansikkamoussea. Viineinä Savia Viva-sarja ja vesi Pellegrino.

pantene

pantene

Meidän liikkeen porukka maistelemassa tarjottavia - minä, Tomi ja Maija. Muut juhlijat ovat Koodin taustavaikuttajia, tärkeitä yhtä kaikki.

pantene

pantene

Studio Coolpoolin Petri oli houkuteltu mukaan valokuvaajaksi, hän on jo vuosia ottanut kaikki tärkeät valokuvamme. Kiitos vaan Petrille tämänkin postauksen kuvista!

pantene

pantene

pantene

pantene

Kiitos kovasti Pantenelle piristävistä kemuista, niiden jälkeen jaksoi kyllä aamulla hyvin mielin töihin. Tämä kampanja saa osaltani vielä jatkoa, tulen kirjoittamaan joitakin hiusaiheisia postauksia Pantenen juuri avatuille nettisivuille. Sieltä löytyy valtavasti tietoa ja inspiraatiota hiuksiin liittyen.

valokuvat Studio Coolpool / Petri Kuosmanen

Jakkara

23.9.2012

 

kuva

kuva

kuva

Meillä on uusi jakkara, se on peräisin miehen kotoa, koko elämän mukana ollut ja kovin rakas. Siro pieni istuin sopii mihin vaan, vaikkapa asetelman kantajaksi. Nyt se on isäni taulun alla, värit sopivat hyvin yhteen. Koristeeksi pääsi Tom Dixonin kuparilyhty - minäkin siihen sorruin, on se vaan niin kaunis. Oli pakko laittaa kattovalot päälle kuvia ottaessa, nappasin kuvat äsken iltamyöhällä, tuikussa liekki palaa niin nätisti iltapimeällä, se ei välity näistä otoksista.

Tom Dixon Etch tea light holder,  I just love it.

Mustassa neuleessa

21.9.2012

kuva

kuva

kuva

(neule Benetton miehet / farkut Current Elliott / vyö Acne / avokkaat Givenchy)

En kyllä tiedä miksi mustat vaatteet eivät nyt oikein iske. Valitsin kuitenkin tänään läikkyhousujen pariksi simppelin mustan neuleen, onhan tuo aika kivan näköinen niiden parina. Avokkaissa olen tallustellut koko päivän töissä, portaissa kulkenut vähän huterasti, hankalaa tällaiselle hätäiselle menijälle. Onko se niin, että jos on enemmän korkoa, täytyy vaan hillitä itsensä ja kävellä rauhallisemmin. Miten te koroilla jatkuvasti kävelevät toimitte? Hidastuuko askel yhtään?

I have not worn anything black lately, but today I chose this sweater with the printed trousers - I think it looks good. So hard to walk with the heels, I need to slow down my steps...

Päivän setti

19.9.2012

tom dixon etch

tom dixon etch

Päivän ihanat asiat näissä kuvissa. Samujin raitapaita on vähän eri näköinen leveämpien raitojensa ansiosta, minulla on koko XL, ei se tuollaisissa niin tarkkaa ole. Tämän hetken mielilaukku on pieni ja se tulee 3.1 Phillip Limiltä. Kynsiin tummaa punaista Chanelilta, passaa raitapaitaan, samoin kun piristävän siniset Repetton ballerinat. Ninasille Turkuun oli muuten tullut juuri lisää Repeton ballerinoja (esim. aivan upea lakerinen sininen ja mustavalkoinen pepitaruutuinen), ovat mainiot sisäkengät töissä. Sisustusjutuista mukana Tom Dixonin tuikkulyhty Etch ja väriläiskänä isin taulu. Tykkään sommitella kuten näkyy :)

Tänään meillä on töissä pienet kemut työporukan kesken, saimme hyvän syyn juhlia kun lupauduin Pantenen hiuskampanjaan - oikeastaan ihan sen takia että joudun vähän miettimään kampauksia, muutakin kuin ponnaria. Joten Pantenen sponsaamista kutsuista tulee sitten teille postausta.

My favourite things today!