Naruhousut

31.7.2012

filippa k byxor

(ohut neule Acne / housut Filippa K / kengät Marc by Marc Jacobs / käsikoru Dyrberg & Kern)

Kukkuluuruu...kävin kadulla kääntymässä ja Maija nappasi kuvan. Olen ollut korkkareissa koko päivän tähän saakka, ja meinaan jatkaa vielä koko loppupäivänkin. Jalassa on Filippa K:n nyöripöksyt mustana, minullahan on hamstrattuna nämä myös possun pinkkinäkin. Ovat erittäin hyvän malliset ja mukavat. Vaikka ulkona on lämmin, Acnen puuvilla/kasmir-neule ei ole hiostava, se hengittää hyvin. Hellemekkokelejä ei ole eteen vielä tullut, saa nähdä ennätänkö paria omistamaani mekkoa tänä kesänä vielä käyttää.

kuva

Saimme töihin muutamia Pia Wallenin vilttejä lisää. Isoa torkkupeittoa saatiin tähän hätään vain pirteän oranssina, harmaat ja mustat täydennykset saapuvat vasta syyskuun lopulla. Lasten peittoja tuli kaikissa väreissä (oranssi, harmaa, musta). Wallenilla on muuttunut jakelusysteemi ja en tiedä johtuuko siitä, mutta hinnat hiukan nousivat. Iso peitto maksaa 195 euroa ja lasten koko 79 euroa. Myös Missonin painettuja tyynyjä saatin oranssinakin, nyt on siis molempia värejä ruskeaa ja oranssia. 

I am wearing comfortable clothes today. We got some new stuff at work, orange throws from Pia Wallen and orange cushions from Missoni Home.

8 comments

 1. Tuo harmaa neule on huippu.
  Tarttisin myös tuollaisen tyylikkään huovan, värit vaan hankalia.

  VastaaPoista
 2. Anonymous2/8/12 00:31

  fantastic look!!! Kasia_35

  VastaaPoista
 3. Anonymous2/8/12 02:04

  Hei onko tuo oranssi juuri sama sävy mitä valkoisen harmajan olkkarissa on? vai onko se joku eri,vaaleanpunainen? Noi tyynyt ON niin ihania...

  VastaaPoista
 4. Anne Malia2/8/12 02:16

  Jone:
  Juu, mä kun rakastan harmaita paitoja, tämä on yksi niistä täydellisistä malleista joita olen löytänyt :)

  Noh, minkävärisen huovan haluaisit - voisin keksii ratkaisun.

  Kasia:
  Thank you dear :)

  Anonyymi:
  Juu, tuo on juuri se sama joka Suvilla on Valkoisessa Harmajassa, sama oranssi! Tyynyjä on kahta sävyä, tämä oranssi ja ruskeasävyinen.

  VastaaPoista
 5. Anonymous3/8/12 13:23

  Heippa, voisiko liikkeenne ilmoitella, kun tuota Pia Wallenia tulee mustana. Ajattelin toteuttaa täksi talveksi haaveen lämpimästä torkkupeitosta. :) anne

  VastaaPoista
 6. Anne Malia3/8/12 19:29

  Heippa, laitellaan toki infoa kun peittoja saapuu :) Sellaisen voi myös varata etukäteen, otetaan heti sitten sivuun ja ilmoitellaan saapumisesta. Arvioitu toimitusaika on syys-lokakuun vaihde.

  VastaaPoista
 7. Anonymous9/8/12 13:07

  Juu mielelläni vaikka varaaan sen Pia Wallenin huovan mustana.

  VastaaPoista
 8. Anne Malia9/8/12 13:36

  Heissuli Anne,
  Toki varaamme peiton ja ilmoittelemme kun niitä sitten saapuu! Laitatko vielä minulle töihin meilillä yhteystietosi (jos et ole jo laittanut), sähköpostiosoite on: shop@sisustuksenkoodi.fi

  VastaaPoista