Possunpunaisissa housuissa

24.2.2012

 

kuva

(neule Acne / housut Zara / nilkkurit Chloé)

Vieläkin tuossa nutturassa, ennätin kiintyä siihen kun olin kipeänä. Jotenkin on niin ihana olla kun hiukset ei tunnu, siksi pidän niitä melkein aina kiinni. Minua häiritsee tosi paljon jos otsis valahtaa näkökenttään :)

Puin tänään päälle possupökät, annoin aikanaan näille housuille tuon viehättävän nimen. Nyt ovat ihan passelit ja pirteät keväiseen pastelliseen väriteemaan.

Arvon tänään myöhemmin Evita-kilpailun voittajan, jolle lähtee siis puolen vuoden lehdet. Olkaapas kuulolla. Tulossa on myös Marni for HM-arvonta - minäkin aion hehkuttaa teille pian tuota mallistoa. Minusta se on aivan ihana! Kerrankin jotain hauskaa, myös työvaatetukseen sopivaa. Yksikin värikäs ja kuviollinen vaate lisättynä normaaliin peruspuvustoon antaa potkua - uskokaa pois.

Palataan siis vielä tänään!

I'm still wearing my hair up, it feels so comfy. Today my outfit is colourful, due these piggy pink trousers.

6 comments

 1. Anonymous24/2/12 17:57

  Kaunis on asu, mutta kysymys aivan sivusta eli vieressä oleva sivupöytä. Taitaa olla Kartellin, mutta saisinko tiedustella hintaa? On ollut pitkäaikainen haave. Asia ajankohtainen myöhemmin keväällä ja kysyisinkin vielä, että toimitatteko liikkeenne tuoteita myös postitse/rahtina muualle Suomeen?  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. annemaris25/2/12 04:03

  ihanan rento mutta tyylikäs asu =)

  VastaaPoista
 3. Possupökät ihanat,mutta siis Zaran vanhaa mallistoa ???

  Sinulla on ihan nuttura- ja ponihäntäPää.Eivät ne sovi kaikille.Ihanan helppohoitoista sidottu tukka.

  VastaaPoista
 4. Anne Malia26/2/12 22:36

  Anonyymi:

  Kiitos viikonloppu on ollut ihana auringonpaisteineen kaikkineen :)  Tarjoiluvaunusta kirjoittelin enemmän Koodin blogiin  www.sisustuksenkoodi.blogspot.com  Hinta on 812 euroa.  Ja juu, toimitamme toki minne vain :)  annemaris:

  Voi kiitti :)  Marjori:

  Juu vanhat pöksyt. On kyllä kiva pitää hiuksia kiinni, mutta pitäisi enemmän jaksaa laittaa niitä.

  VastaaPoista
 5. Head to toe perfection! Nice color combo:)

  VastaaPoista
 6. mustat pitkäthousu ja neuletakki

  VastaaPoista