10.4.2010

Kanaa ja vihanneksia uunissa

Tein tänään iltaruoaksi helppoa ja nopeaa herkkua. Inspiroin tähän kaikkea mitä kaapissa sattui olemaan.
  • broilerin rintafileitä
  • kirsikkatomaatteja
  • sipulia
  • vihreää paprikaa
  • marinoituja valkoisipulin kynsiä
  • keltaista kesäkurpitsaa
  • fetaa
Kuutioin vihannekset ja broilerin. Marinoin hiukan lihoja soijassa. Vuokaan lisäsin mausteita (suola, pippuri) ja oliiviöljyä. Uuni oli 200 asteessa (kiertoilmalla) ja paistoin ruokaa n. 30 min. Tähän sopii mitkä tahansa vihannekset, sienet, liha, yrtit, juustot jne. Helpompaa herkkua ei voi olla. Muuten Halloumi-juusto olisi ollut ihan helmeä tässä. Tarjosin paistosta Creme Bonjourin pippurimössön kanssa, nam.

3 kommenttia:

  1. näyttääkin ihan mums hyvältä! syötkö muuten tosi terveellisesti?

    VastaaPoista
  2. arleena:
    tuo on niin hyvää :)

    Abuli:
    joo, hyvää on!
    En valitettavasti syö yhtään terveellisesti :)) rakastan kermaa, voita, perunaa, sokeria jne. kaikkea epäterveellistä...

    VastaaPoista